sEVIGE Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Zdravim, mohl by mi někdo z vás, kdo má dílenskou příručku poslat popis + návod na lepení polepu, který se dávali na 100 ks bílých RSek. Potřebuju to pokud možno co nejdřív a nechce se mi kvůli tomu stahovat celou DP. Díky sEVIGE e-mail: M.Severin@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 nevím jestli toto je v DP ale na tohle se budeš muset obrátit až na škodovku do Boleslavi,jednou jsme to skolegou sháněly a bohužel jsme se dál než na obchodní do Bolky nedostaly,po několika telefonátech a jejich slibů že to zjistí v motorsportu tehdy ještě u pana Janebi a nic,potom jsme se na to vyflákli. kdyby si nepochodil takpísni mám tam krátce známého třeba to někde sežene! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Je to v dílenské příručce: Montážní práce začíná to stranou 66-13. Ten soubor v kterém to je má 36MB takže na poslání naprd. edit: tak jsem ti to sem naházel. Monžná by to stálo za to dát do instalačních materiálů censored - odkaz na konkurenční web. Editováno: 3. Květen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no fidíš,ještě kde to sehnat a...... nevím ale jestli bych chtěl komplet a jestli vůbec něco lepit na kastli ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 celý to dávat nebudu jenom střechu a slepici, potřeboval jsem vědět jak je to velikostně, dělat mi to bude kámoš, samozřejmě v barvě, aby to šlo k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak velikost by se dala zjistit když si to vytiskneš, změříš a spočítáš podle měřítka, jak je velká např. střecha na autě a střecha na obrázku a pak dopočítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 mě by se líbila ta 100 na kapotě a na dveřích a ten zadní nárazník,jenže dnes už je to téměř zapomenuté téma,málokdo ví o co go a to i škodováci a mně neba to někomu dokola omýlat,měl jsem to kdysi symbolicky na okně svého fava,každej blb se na to ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladko RS Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 mě by se líbila ta 100 na kapotě a na dveřích a ten zadní nárazník,jenže dnes už je to téměř zapomenuté téma,málokdo ví o co go a to i škodováci a mně neba to někomu dokola omýlat,měl jsem to kdysi symbolicky na okně svého fava,každej blb se na to ptal Ahoj jsem vlastníkem vámi debatované edice a vše se dá zjistit na obchodním oddělení v M.Boleslavy a ani u prodejců není problém polepy zakoupit v jednotlivých sadách.Horší je to s cenou je poměrně vyšší jak tomu bývá u originálních dílů.Jinak kolega si je i nechával dělat u kamaráda co má stroje na výrobu ale problém je ten že to opravdu nikdo nedokáže udělat v barvách co je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a kolik je přibližně cena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.