velkypepe Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 ... da sa nastavit citlivost otvarania zamku klucom ??? kluc mi zamyka a odomyka az po otoceni viac ako 180 stupnov .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 pravdepodobne mas vybehanu pruzinu co je vnutri, takze nejaku zohnat na vrakaci v lepsom stave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 pravdepodobne mas vybehanu pruzinu co je vnutri, takze nejaku zohnat na vrakaci v lepsom stave... aku pruzinu ???? vo vlozke alebo v zamku ???? p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Mas poskodenu celu vlozku zamku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Mas poskodenu celu vlozku zamku. ;) .... co s tym ??? da sa to opravit ???? alebo len vymenit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zozen si pouzitu ale dobru vlozku zamku P.P.DVERE a posladaj-preskladaj na tvoj kluc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Dostať kúpiť v Škodovke takú opravnú sadu na zámok nestojí ani sto korún.Myslím,že je tam všetko okrem vložky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dostať kúpiť v Škodovke takú opravnú sadu na zámok nestojí ani sto korún.Myslím,že je tam všetko okrem vložky. kupil som opravarensku sadu... ale mam v tom chaos... ako mam vediet ako to mam poskladat...ci je pravy zamok alebo lavy ??? stale mi z toho ide poskladat zamok na lave dvere...zohnal som tiez novu vlozku ale tu zas neviem rozobrat, je uplne ina ako povodne.. nevie niekto poradit, popripade nema foto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 foto 1. ako rozobrat tuto novu vlozku (vlavo s trojtlacitkovym klucom) ? 2. ako poskladat vlozku zamku na prave dvere so starym typom zamku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Naco chces davat zamok-vlozku na pravu stranu??? Daj tam zaslepku a nie zamok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Naco chces davat zamok-vlozku na pravu stranu??? Daj tam zaslepku a nie zamok. ...na to, ze nemam dialkac (ten trojtlacitkovy je len dokupeny, nefunguje dialkove). a uz som raz nasilim otvaral dvere, ked mi vylamali zamok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak preto tam daj zaslepky na vodicove aj spolujazdcove dvere nech ti nevylamuju-neposkodzuju zamky. Kup auto alarm na D.O. 1100.-SK Ak tam nemas central aj ten dokup.Zapoj. A auto budes otvarat len D.O. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Tak preto tam daj zaslepky na vodicove aj spolujazdcove dvere nech ti nevylamuju-neposkodzuju zamky. Kup auto alarm na D.O. 1100.-SK Ak tam nemas central aj ten dokup.Zapoj. A auto budes otvarat len D.O. ;) ..super... momentalne potrebujem opravit tieto co mam a niekedy po novom roku tam dam dialkac... centralne mam ale nie originalne, co mi dali ty puci ked som od nich kupoval nove auto a do oci mi tvrdili, ze mi tam namontovali origo central... s moznostou rozsirenia na dialkove... a> da sa rozobrat novy typ zamku alebo nie ??? b> potrebujem na stary typ zamku pliesky pre pravu alebo lavu stranu, lebo ak to len otocim nesadne mi tam pruzinka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 A: da sa rozobrat tak isto jak stara vlozka.. ;) B: pliesky vo vlozke zamku su rovnake jak na PRAVU tak aj LAVU STRANU ZAMKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) A> ako mam rozobrat novy typ ??? vypacit to nejako ??? nechcem to zlomit Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Standis používej tlačítko rychlá odpověď, vyhneš se citování posledních příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Naco ho chces rozoberat???? nechapem to???? Je o.k. Tak ho namontuj. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Naco ho chces rozoberat???? nechapem to???? Je o.k. Tak ho namontuj. :) ... neda sa dobre pretacat..zasekuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Chcel som dnes premazať zadierajúci sa zámok a ked už sa vložka točila úplne lahko tak sa niečo posr-lo a nejde odomknúť ale zamknúť ide. Už sa mi to nechce otvárať idem stejne dávať centrál tak potom to pozriem.Budú chodiť do auta cez spolujazdca TO velkypepe byť tebou tak vytiahnem zámok z opačnej strany ale nerozoberaj ho a skús ten z opr. sady poskladať podla neho.Ja ked som to robil tiež som sa stým poriadne namordoval je to pakáreň. Ale ide to chce to pevné nervy a chladnú hlavu.Tú pružinku musíš akoby natiahnuť a až potom zaistiť. Ona totiž klúč vracia do stredovej polohy .Je to už dávno čo som to robil už si to presne nepamätám a mám pocit,že ma to čaká znova našťastie to nie je moje auto Tu máš ešte obr.ETKY možno ti to niečo pomože: Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) a> zamok na lavej strane sa mi rozpadol pred pol rokom a preto som kupil novy typ zamku a zalozil som ho do auta... vydrzal pol roka a zadrhava sa, preto ho chcem rozobrat a premazat, len neviem ci sa novy typ zamku da bez poskodenia rozobrat a nikto mi nevie poradit b> na pravej strane sa mi rozsypal zamok minuly tyzden..kupil som opravarensku sadu a jak to skladam tak to skladam, stale mi to vychadza, ze je to pre lavu stranu... preto som chcel vediet ci opravarenska sada je rozdielna pre lavu a pravu stranu... jedna sa len o kruzok z obrazku 36E ...keby bol opacny, tak by mi to uplne v pohode sadlo aj s pruzinkou Standis skus mi radsej poradit a nie to editovat. Ak najdem riesenie sam to premazem a urobim z toho navod na opravu zamku aj s fotodokumentaciou. Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: velkypepe poslední varování, necituj stále poslední příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Podla etky je ten krúžok iba jeden.Pozri ešte toto možno tu nájdeš odpoveď: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...dveri&st=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkypepe Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ...takze nevie poradit nikto ako sa rozoberie novy typ zamku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.