maxik1 Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 len to potrebujem niekomu povedat, nemam komu, no teraz som sa ja dozvedel, ze mi ukradli auto....baba isla okolo parkoviska a nebolo tam....stalo sa to v Prahe na Chodove....nemal som svoju fabku, maminu.....mala ju dva tyzdne, nemala poistku....keby som raz videl, ze niekto kradne auto, ci je moje, alebo nie, utrieskam ho ako psa....moja nalada je v pic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ty jo, to asi nema cenu...moja mama si to auto kupila pred troma tyzdnami, nebola poistka, nic. nebolo tam ziadne zabezpecenie, len central....bola to skoda fabia 1.4 MPI r.v 2000, srtieborna metaliza, classic vybava, autoradio este na kazety, nabehanych cosi cez 140.000 km. lak v pohode, akurat na pravej strane zadn7ch dvery bola nejaka zelena farba. nieje nicim typicka....zoberiem doklady a popisem nejake info este, aj ked si myslim, ze to fakt nema zmysel, kto by mi pomohol, uz je niekde rozobrata..... najvacsi pradox je, ze som si zobral jej auto, aby moje auto ostalo cez zimu v garazi....a dalsi je, ze som jej v pondelok kupil nove autoradio ktore som mal nachystane pre nu pod stromcek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 presunuto z jineho tematu, dopln foto a dalsi udaje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.