Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

len to potrebujem niekomu povedat, nemam komu, no teraz som sa ja dozvedel, ze mi ukradli auto....baba isla okolo parkoviska a nebolo tam....stalo sa to v Prahe na Chodove....nemal som svoju fabku, maminu.....mala ju dva tyzdne, nemala poistku....keby som raz videl, ze niekto kradne auto, ci je moje, alebo nie, utrieskam ho ako psa....moja nalada je v pic.....

• Autor

Ty jo, to asi nema cenu...moja mama si to auto kupila pred troma tyzdnami, nebola poistka, nic. nebolo tam ziadne zabezpecenie, len central....bola to skoda fabia 1.4 MPI r.v 2000, srtieborna metaliza, classic vybava, autoradio este na kazety, nabehanych cosi cez 140.000 km. lak v pohode, akurat na pravej strane zadn7ch dvery bola nejaka zelena farba. nieje nicim typicka....zoberiem doklady a popisem nejake info este, aj ked si myslim, ze to fakt nema zmysel, kto by mi pomohol, uz je niekde rozobrata.....

najvacsi pradox je, ze som si zobral jej auto, aby moje auto ostalo cez zimu v garazi....a dalsi je, ze som jej v pondelok kupil nove autoradio ktore som mal nachystane pre nu pod stromcek.....

presunuto z jineho tematu, dopln foto a dalsi udaje!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.