Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

mám Octavku 2 facelift elegance a nechal jsem si do ní namontovat dodatečně el. sedadlo s pamětí. Sedadlo bylo s Octavky 2 ale ne FL. Všechno funguje kromě dvou věcí:zrcátka se neukladají do paměti a nejdou automaticky sklopit dolů při couvání. Já si myslím že se tam bude muset vyměnit nějaka jednotka která ovládá zrcátka. Nevíte někdo čím byto mohlo být popřípadě číslo té správné jednotky? Díky

vůbec nevím čim by to mohlo být, ale nahaž fotky do sekce "Vaše oktavie"

Neměnili ti to u Bártka??Řekl bych tak na 99% že jo.Jinak u OII nevím jak to je,ale mám dojem,že to ovládá jednotka pod sedadlem.Tu tam sice máš,ale pokud jsi to neměl z výroby tak na to nemáš dělané zrcátka

nemáš správná zrcátka - chybí poťáky na snímání polohy, pak by si potřeboval také jiné RJ dveří, aby si měl kam ty vývody ze zrcátek natahat. Ale bez tohodle ta sedačka dokáže makat také, že se našteluje podle paměti, to ti chodí OK?

• Autor

Luke288:Fotky se pokusím sem hodit přes týden.

cosby:Jo bylo to u Bartka. Jak to víš?

rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat?

rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat?

a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky???

• Autor
a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky???

Jo funguje já mam jeden klíč a přítelkyně druhy a každý máme svoje nastavení. Jenom ty zrcátka ne.

Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž.

Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky,

• Autor
Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž.

Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky,

A dájí se dodělat ty senzory do těch zrcátek nebo se musí vyměnit celé zrcátka?

Vím to.Vím co tam máš za sedačku,kdo to dělal a tak malinko jsem se na tom podílel,ale opravdu jen malinko(nepodílel jsem se na montáži ;)

• Autor
Vím to.Vím co tam máš za sedačku,kdo to dělal a tak malinko jsem se na tom podílel,ale opravdu jen malinko(nepodílel jsem se na montáži ;)

Tak že by si znal Roberta?

a on mě?? ;) Od koho má asi sedačky ve svoji OII??

• Autor
a on mě?? ;) Od koho má asi sedačky ve svoji OII??

A ty sedačky co jsi tu před nějakou dobou prodával ještě máš nebo to byly ty Robertové co mám já v autě?

To nevím,co jsem prodával.Robertovi jsem zajistil nové v elektrice v kůži a on ti dal asi svoji jen ji přečalounil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.