Gomez Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zdravím mám Octavku 2 facelift elegance a nechal jsem si do ní namontovat dodatečně el. sedadlo s pamětí. Sedadlo bylo s Octavky 2 ale ne FL. Všechno funguje kromě dvou věcí:zrcátka se neukladají do paměti a nejdou automaticky sklopit dolů při couvání. Já si myslím že se tam bude muset vyměnit nějaka jednotka která ovládá zrcátka. Nevíte někdo čím byto mohlo být popřípadě číslo té správné jednotky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 vůbec nevím čim by to mohlo být, ale nahaž fotky do sekce "Vaše oktavie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Neměnili ti to u Bártka??Řekl bych tak na 99% že jo.Jinak u OII nevím jak to je,ale mám dojem,že to ovládá jednotka pod sedadlem.Tu tam sice máš,ale pokud jsi to neměl z výroby tak na to nemáš dělané zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 nemáš správná zrcátka - chybí poťáky na snímání polohy, pak by si potřeboval také jiné RJ dveří, aby si měl kam ty vývody ze zrcátek natahat. Ale bez tohodle ta sedačka dokáže makat také, že se našteluje podle paměti, to ti chodí OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Luke288:Fotky se pokusím sem hodit přes týden. cosby:Jo bylo to u Bartka. Jak to víš? rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radys Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Luke288:Fotky se pokusím sem hodit přes týden.cosby:Jo bylo to u Bartka. Jak to víš? rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat? a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky??? Jo funguje já mam jeden klíč a přítelkyně druhy a každý máme svoje nastavení. Jenom ty zrcátka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Luke288:Fotky se pokusím sem hodit přes týden.cosby:Jo bylo to u Bartka. Jak to víš? rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat? Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž. Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž. Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky, A dájí se dodělat ty senzory do těch zrcátek nebo se musí vyměnit celé zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Vím to.Vím co tam máš za sedačku,kdo to dělal a tak malinko jsem se na tom podílel,ale opravdu jen malinko(nepodílel jsem se na montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Vím to.Vím co tam máš za sedačku,kdo to dělal a tak malinko jsem se na tom podílel,ale opravdu jen malinko(nepodílel jsem se na montáži Tak že by si znal Roberta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 a on mě?? Od koho má asi sedačky ve svoji OII?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 a on mě?? Od koho má asi sedačky ve svoji OII?? A ty sedačky co jsi tu před nějakou dobou prodával ještě máš nebo to byly ty Robertové co mám já v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 To nevím,co jsem prodával.Robertovi jsem zajistil nové v elektrice v kůži a on ti dal asi svoji jen ji přečalounil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.