Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím

mám Octavku 2 facelift elegance a nechal jsem si do ní namontovat dodatečně el. sedadlo s pamětí. Sedadlo bylo s Octavky 2 ale ne FL. Všechno funguje kromě dvou věcí:zrcátka se neukladají do paměti a nejdou automaticky sklopit dolů při couvání. Já si myslím že se tam bude muset vyměnit nějaka jednotka která ovládá zrcátka. Nevíte někdo čím byto mohlo být popřípadě číslo té správné jednotky? Díky

Vloženo

Neměnili ti to u Bártka??Řekl bych tak na 99% že jo.Jinak u OII nevím jak to je,ale mám dojem,že to ovládá jednotka pod sedadlem.Tu tam sice máš,ale pokud jsi to neměl z výroby tak na to nemáš dělané zrcátka

Vloženo

nemáš správná zrcátka - chybí poťáky na snímání polohy, pak by si potřeboval také jiné RJ dveří, aby si měl kam ty vývody ze zrcátek natahat. Ale bez tohodle ta sedačka dokáže makat také, že se našteluje podle paměti, to ti chodí OK?

Vloženo

Luke288:Fotky se pokusím sem hodit přes týden.

cosby:Jo bylo to u Bartka. Jak to víš?

rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat?

Vloženo

rolbař:Sedadlo se normalně našlelují podle pamětí, akorát ty zrcátka ne. Co jsou poťáky? Kolik by vyšlo to všechno dodělat?

a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky???

Vloženo
a funguje ti to take podle klicku dalkoveho ovladani? jiny dalkac...jine nastaveni sedacky???

Jo funguje já mam jeden klíč a přítelkyně druhy a každý máme svoje nastavení. Jenom ty zrcátka ne.

Vloženo

Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž.

Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky,

Vloženo
Potřebuješ zrcátka se senzorama nastavení jednoduše řečeno a pak RJ předních dveří + nějakou tu kabeláž.

Cenu nevím, tak kolem 10t jsou jen díly ze škodovky,

A dájí se dodělat ty senzory do těch zrcátek nebo se musí vyměnit celé zrcátka?

Vloženo
Vím to.Vím co tam máš za sedačku,kdo to dělal a tak malinko jsem se na tom podílel,ale opravdu jen malinko(nepodílel jsem se na montáži ;)

Tak že by si znal Roberta?

Vloženo
a on mě?? ;) Od koho má asi sedačky ve svoji OII??

A ty sedačky co jsi tu před nějakou dobou prodával ještě máš nebo to byly ty Robertové co mám já v autě?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...