Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

koukám že vám nádrž docela vydrží :feve: ta moje holka se nestydí ;)

post-26830-1229635765_thumb.jpg

• Autor
koukám že vám nádrž docela vydrží :feve: ta moje holka se nestydí ;)

Ještě kdybys tak hodil kolik kilometrů si s tou průměrnou spotřebou najel. Rychlost by taky nebyla marná, protože každý umí udělat 99,9 l/100km. Tak se pokus.

Ještě kdybys tak hodil kolik kilometrů si s tou průměrnou spotřebou najel. Rychlost by taky nebyla marná, protože každý umí udělat 99,9 l/100km. Tak se pokus.

tak mi schválně ukaž na TVÝM palubáku průměrnou spotřebu 99,9l/100km. Chci vidět

No, 99.9l zrovna né, ale pokud vypíšeme soutěž "nejvyšší spotřeba", tak bych se hlásil s průměrnou hodnotou 35-40l..... -_-

já měl max tuším 45 ;) ... než vyjedu po ulici 150m dokopce k hl silnici, předtím ještě 10min klape před garaží...

k té foto už to bohužel nedodám (foceno někdy v létě)

dnešní ježdění po městě ... prům. rychlost 30km/h a spotřeba 9L

jinak celková prům. spotřeba se pohybuje okolo 7.5L

• Autor

tak mi schválně ukaž na TVÝM palubáku průměrnou spotřebu 99,9l/100km. Chci vidět

Dobře, jak bude čas, tak to nafotím a hodím sem. Samožřejmě tam nebudou kilometry, ale to asi není podstatné? Ja doposud bral, že jo. Ale dá se to udělat. Než oškrábeš okno . . . . :kuk:

Dobře, jak bude čas, tak to nafotím a hodím sem. Samožřejmě tam nebudou kilometry, ale to asi není podstatné? Ja doposud bral, že jo. Ale dá se to udělat. Než oškrábeš okno . . . . :kuk:

tak to jsem zvědavej, pač já když stojím tak mi to průměrnou spotřebu neukáže...přeci musím kousek popojet ne?? Je to přeci spotřeba na nějakou vzdálenost...nevím no, jsem zvědav.

pokud to stoji delsi dobu na volnobeh tak to napise 99,9

já měl max tuším 45 ;) ... než vyjedu po ulici 150m dokopce k hl silnici, předtím ještě 10min klape před garaží...

nikdy bych nenechal svoje auto pokud je studene bezet 10 min na volnobeh :help: nastartovat a jedu :palec2:

pokud to stoji delsi dobu na volnobeh tak to napise 99,9

delší doba je kolik?? proč bys jsi ho nenechal stát na volnoběh??

cca 15minut,a proc?protoze tim trpy motor hur maze

Presne tak, taky sednu a jedu... :palec2:

já jako jak kdy no, 10min jsem přehnal... to je asi extrem, ale nepospíchám, abych hned valil. Myslel jsem si že je pro něj lepší...když si poklape, tak né no, dám na vaše rady :palec2:

• Autor

Já taky nastartuju a jedu, ale pokud jsou namrzlé okna, nastartuju, oškrábu a pak jedu. Třeba to trvá 3 minutky. Nikdy mi auto neklepalo 10 minut. Dneska dohodím ty fotky 99,9 l/100 km. Samozřejmě, že je to blbost, ale jde to na počítači zobrazit.

no, já to blbě napsal... prostě než zavřu garáž apod. 10min ne no. to ti po 3 min naskočí spotřeba 99na sto? jakok máš rv ??

• Autor

Tady je ten extrém. Samozřejmě, že to nikdo nemůže brát jako průměrnou spotřebu po třeba 15 kilometrech. Není to ani po kilometru. Prostě nastartuješ, vyjedeš ze dvora a než třeba zamkneš, zavřeš, oškráběš tak je tam toto. Viděl jsem, že někdo má u svého profilu fotku a má tam taky 99,9.

post-11365-1230415157_thumb.jpg

Koukám že tu začla docela debata, každopádně ta fotka je dělaná v létě!! takže žádné okna neškrábu :-)) (a motor byl i zahřátý)!! Prostě jen mi trochu papá :-/

Upraveno od Lukas_TDI

no tak to fakt jde no :palec2: jakeš maš rv? podle budíku 01 + ?? mě to neukáže. :feve:

• Autor

Mám MR 04. Že by starší Octy měly problém ukazovat větší spotřebu?

no nevím, ale když jen stojím tak mi tam spotřeba na sto nenaskočí. Ale to je vedlejší, to přežiju ;)

• Autor

Bych řek. Teď jsem týden jezdil jen po městě a spotřeba trošku povyskočila. Ujel jsem 307 km a spotřeba 5,74l/100km. Trošku víc než bych čekal.

a kolik tisícin :smich: co by jsi čekal po městě???

• Autor

Tisíciny neberu. Už to mám zaokrouhlené :p Jezdím hodně meziměsta, tak jen proto říkám, že je to větší. Jinak ale motory super. Hlavně na tu spotřebu a doufám, že taky životnost.

• Autor

Neber to zas tak do detailu.

Upraveno od buff

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.