PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Prochy, kto ti vynadal? No ja teda nie. Ale presviedčať ma o cínovaní, keď som robil v Tesle , je asi trošku smiešne nemyslíš? Nič v zlom. A prosím prestante s tým podceňovaním užívateľov. Tj. keď mám 68 príspevkov, to neznamená že som amatér a šmejďák. Som sa neskoro regol, lebo dovtedy som ležal pod Škodovkárskym črepom. Týchto 14 ťažkých závad a ďalších 50 podobných, som si opravil sám bez nejakej Ďalšej pomoci a v garáži. Takže pán majster mi môžeš akurát hovoriť. Ďakujem všetkým za pomoc a prajem Šťastné a veselé sviatky. pAN mAJSTER lubos ku.... z obce H....... 3x vymena loziska na prednej naprave pri 73 000km to si fakt borec :smich: :smich: Chybne boli asi vsetky loziska ked si ich menil AZ 3X :smich: Takze neodborne si ich nenamontoval . Nebola to tvoja NEODBORNOST!!! :p :p ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil78 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Pohravam sa s myslienkou na vymenu kabelaze pod vzduchovym hrncom vo fabii. Musi bit original zvazok, alebo by mohli bit kable, ktore sa pouzivaju na elektricku energiu v stavebnom priemysle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 A dovod vymeny??? pouzi rovnaky priemer + farbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.