Publikováno Prosinec 13, 200816 r Ahoj vsichni, hledal jsem, ale nenasel, tak doufam, ze to tu neni. Mam problem, kdyz pridam plyn,a zrychluji, tak mi to v zaberu tahne jemne doprava, jakmile prerazuji, auto uz neni v zaberu, tak "uhne" zase doleva. Myslite, ze by to mohli byt silentbloky v ramenou, nebo nejaky silentblok motoru, prevodovky? p.s. udela to jakoby trosku "esicko", proste doprava,doleva. Diky za rady.M Upraveno Prosinec 13, 200816 r od hastrman
Prosinec 13, 200816 r Autor a když pustíš volant a začneš brzdit? jo, tak to jsem nezkousel primo, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak si myslim, ze to je ok. zitra zkusim. Myslime si se znamym, ze to budou silentbloky v ramenach, protoze ty jako "jediny", drzi autu smer. M
Prosinec 13, 200816 r sice nevim co to způsobuje, ale kdykoliv jsme někam jeli pro auto, tak jsme to zkoušeli právě tim brzděním, když táhlo ke straně, tak bylo něco špatně
Prosinec 13, 200816 r Autor sice nevim co to způsobuje, ale kdykoliv jsme někam jeli pro auto, tak jsme to zkoušeli právě tim brzděním, když táhlo ke straně, tak bylo něco špatně zitra to vyzkousim, a dam vedet.Dik
Prosinec 16, 200816 r Autor tak dnes jsem se dostal ke zkousce, a pri brzdeni je to naprosto v poradku. Tak teda nevim....
Prosinec 16, 200816 r tak dnes jsem se dostal ke zkousce, a pri brzdeni je to naprosto v poradku. Tak teda nevim.... Podle mě máš v háji čepy,co jiného
Prosinec 16, 200816 r Autor Podle mě máš v háji čepy,co jiného Cepy jsou ok, zkouseno montrrpakou, i na trepadle . Dnes mi rikal jeden mechos, ze se priklani k tem ramenum(silentblokum).Cepy by byly i slyset,ale auto je pevny a tichy. Upraveno Prosinec 16, 200816 r od hastrman
Prosinec 16, 200816 r Autor Cepy jsou ok, zkouseno montrrpakou, i na trepadle . Dnes mi rikal jeden mechos, ze se priklani k tem ramenum(silentblokum).Cepy by byly i slyset,ale auto je pevny a tichy.
Únor 1, 200916 r Už jsi to vyřešil? jestli ne, jeden nápad bych měl, ozvi se. Tak to sem napis !!!! To to FORUM je o RADACH A POMOCI!! :feve:
Únor 1, 200916 r Autor Kluci, zapomel jsem napsat, ze je to vyreseno. Byl uplne vymackanej silentblok v rameni, ten predni, maly(valecek), monterpakou to chodilo asi 2-3mm, a na cele jedne strane pri pohledu na kolo to chodilo skoro 1 cm. Druha strana byla dobra. Tyhle "gumy" musi byt uplne napevno. Ty zadni vetsi taky trochu "chodi", ale to je normalni. Takze na 99% pri tomhle projevu pri jizde, vymenit predni silentbloky v ramenach. Diky za rady.
Leden 31, 201015 r No a ve finale kdyby to nekomu nepomohlo a mel by vsechny silenbloky ok tak vymenit cely rameno, otec to mel na eskortu, vsechno povymenovany a porad to delalo, nakonec uz mechosa nic nenapadalo tak vymenil cely rameno a ejhle bylo to ok. Bylo narazeny, nic na nem nebylo poznat ale delalao to tyto psi kusy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.