hastrman Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 (editace) Ahoj vsichni, hledal jsem, ale nenasel, tak doufam, ze to tu neni. Mam problem, kdyz pridam plyn,a zrychluji, tak mi to v zaberu tahne jemne doprava, jakmile prerazuji, auto uz neni v zaberu, tak "uhne" zase doleva. Myslite, ze by to mohli byt silentbloky v ramenou, nebo nejaky silentblok motoru, prevodovky? p.s. udela to jakoby trosku "esicko", proste doprava,doleva. Diky za rady.M Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: hastrman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 a když pustíš volant a začneš brzdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 a když pustíš volant a začneš brzdit? jo, tak to jsem nezkousel primo, ale kdyz se nad tim zamyslim, tak si myslim, ze to je ok. zitra zkusim. Myslime si se znamym, ze to budou silentbloky v ramenach, protoze ty jako "jediny", drzi autu smer. M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 sice nevim co to způsobuje, ale kdykoliv jsme někam jeli pro auto, tak jsme to zkoušeli právě tim brzděním, když táhlo ke straně, tak bylo něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 sice nevim co to způsobuje, ale kdykoliv jsme někam jeli pro auto, tak jsme to zkoušeli právě tim brzděním, když táhlo ke straně, tak bylo něco špatně zitra to vyzkousim, a dam vedet.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak dnes jsem se dostal ke zkousce, a pri brzdeni je to naprosto v poradku. Tak teda nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak dnes jsem se dostal ke zkousce, a pri brzdeni je to naprosto v poradku. Tak teda nevim.... Podle mě máš v háji čepy,co jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) Podle mě máš v háji čepy,co jiného Cepy jsou ok, zkouseno montrrpakou, i na trepadle . Dnes mi rikal jeden mechos, ze se priklani k tem ramenum(silentblokum).Cepy by byly i slyset,ale auto je pevny a tichy. Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: hastrman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Cepy jsou ok, zkouseno montrrpakou, i na trepadle . Dnes mi rikal jeden mechos, ze se priklani k tem ramenum(silentblokum).Cepy by byly i slyset,ale auto je pevny a tichy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Už jsi to vyřešil? jestli ne, jeden nápad bych měl, ozvi se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Už jsi to vyřešil? jestli ne, jeden nápad bych měl, ozvi se. Tak to sem napis !!!! To to FORUM je o RADACH A POMOCI!! :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Kluci, zapomel jsem napsat, ze je to vyreseno. Byl uplne vymackanej silentblok v rameni, ten predni, maly(valecek), monterpakou to chodilo asi 2-3mm, a na cele jedne strane pri pohledu na kolo to chodilo skoro 1 cm. Druha strana byla dobra. Tyhle "gumy" musi byt uplne napevno. Ty zadni vetsi taky trochu "chodi", ale to je normalni. Takze na 99% pri tomhle projevu pri jizde, vymenit predni silentbloky v ramenach. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 No a ve finale kdyby to nekomu nepomohlo a mel by vsechny silenbloky ok tak vymenit cely rameno, otec to mel na eskortu, vsechno povymenovany a porad to delalo, nakonec uz mechosa nic nenapadalo tak vymenil cely rameno a ejhle bylo to ok. Bylo narazeny, nic na nem nebylo poznat ale delalao to tyto psi kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.