MAXIKK Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Zdravim chtěl sem se zeptat, sedkal se už někdo na OI s tím že by mu nalepovací závaží dřelo o brzdové třmeny?Vůbec to totiž nechápu v létě jsem auto koupil a dal na něj nové letní pneu a nic nedřelo teď když jsem přezul na zymní tak mi dře závaží o třmeny.Disky jsou pořád stejné alu patnáctky jak v létě tak v zimje.Jestli se s tím někdo setkal tak jak to prosím vyřešil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zimní kola mi taky mi to dělají taky, teda jedno. Nepatrně štrejchá o třmen. Kdybych neměl třmeny v barvě, tak to možná dělat ani nebude. Takže buď nechat převážit a doufat, že v těch nístech to závaží sundají, nebo dát jiné kolo, kde to závaží není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Zdravim chtěl sem se zeptat, sedkal se už někdo na OI s tím že by mu nalepovací závaží dřelo o brzdové třmeny?Vůbec to totiž nechápu v létě jsem auto koupil a dal na něj nové letní pneu a nic nedřelo teď když jsem přezul na zymní tak mi dře závaží o třmeny.Disky jsou pořád stejné alu patnáctky jak v létě tak v zimje.Jestli se s tím někdo setkal tak jak to prosím vyřešil. Díky Dali ti tam moc silné samolepící záváží,normálně na octavie stačí 4mm,tak pokud nemáš nějaké spešl kola,musí to stačit,pokud ne,tak si pořádně očisti třmen nebo at ti dají 3mm.Pokud nemaj,jed jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIKK Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Super zatim díky skusím zítra objet pneuservisy v mojem okolí jestli někdo má ty tenčí závaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 V místě kde to chytá,trochu obrousit třmen.Je to jen několik desetin ,to třmenu nrublíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIKK Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 TAkže jsem zístil že to tenké závaží je z olova a že ho tu u nás asy nikdo nomá protože co jsem objel pneuservisy tak nikdo tenčí nemjel.Tudíš to vyřeším šestnáctky kola a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 TAkže jsem zístil že to tenké závaží je z olova a že ho tu u nás asy nikdo nomá protože co jsem objel pneuservisy tak nikdo tenčí nemjel.Tudíš to vyřeším šestnáctky kola a bude Blbost,mám v práci bud železné nebo zinek,ty 3mm musí mít např pneuservisy,co vyvažují motorky.Jinak 3.5mm musejí také mít všude,jinak by nevyvážili origo 15 elektrony na sceniku,tam také předek šourá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.