Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak tomu věřím - mě se to taky zamlouvalo když seděla vedle mě a nejen to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 zneuctěním jiného typu mlč, nebo to zkazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no občanku jsem vůbec neukazoval u brány jsem řekl jméno a na recepci to samý Díky za info Petr90210: Mejla mám, děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 A bude s Katkou a to pak teprve bude fičák !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Petr90210: Mejla mám, děkujeme od doby co lidi vymysleli peníze díků netřeba užijte si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Znáš to o pánubohu a dětech, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Znáš to o pánubohu a dětech, ne? nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Někdo následujete Dakiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 my ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Já taky o ničem nevím !!! - aspoň zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 instruktor je u té dané plochy a mluví přes vysílačku.jinak lidí ve skupině by mělo být dle registrace 30,ale aby jsem řekl pravdu,tak tam bylo asi v ty my skupině asi kolem dvaceti a ještě se to rozdělilo na venku na ploše na další dvě skupiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Nekdo tu psal, ze u takovych akci nekdy instruktori delaji problemy, aby se nejezdilo nejak ostreji. Jak to bylo tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no když tam nebudeš asi vyloženě blbnout tak ne.Vždy pro projetí překážky a vracení se nazpátek na start tak některý zkoušely průjezdy zatáčkama přes ručku a tak.když nebudeš nikoho ohrožovat tak to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hlavně udělejte někdo nějaky ty fotečky.My tam jedeme až v květnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 My uz za 2 tydny vezeme tam Civica Type R, tak nasekame nejaky fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 fotit se tam ani nedalo, nebyl na to čas, ale pěkná akce asi si zaplatím plnej kurz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ten kurz zdarma byla asi nejaka akce, co ??? Co jsem se dival, tak to uz ted stoji 3 500 KC bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Presne tak, tohle je zkracena verze normalniho kurzu, ktery je placeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 A na jak dlouho to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 zkrácený a zadarmiko, součástí je certifikát na ten normál v hodnotě 2975,- kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Hmm, tak to se mi nevyplati jet pres celou republiku a zaplatit za kurz 3 500 KC bez DPH, kdyz do Vysokeho Myta to mam podstatne bliz a stoji to tam 3 200 KC Ale kdyby to jeste bylo zdarma, dalo by se nad tim pouvazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 45 minut teorie v učebně (jídlena) a asi 30 minut rádoby slalom (dráha mezi pneumatikama) a pak úhybnej manévr na jedný folii a zatáčka na druhý folii, to bylo asi na 45 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 mogul safety je zadarmo, po absolvování jsme dostali poukázku na slevu dvatisíce a něco na plný kurz (cena něco málo přes 4.000), slevy platí 6 měsíců, a po absolvování bude možné (píšou od jara) odmazat tři trestné body - www.kurzybezpecnejizdy.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj bylo to celkem fajn ale docela bych vyuzil te slevy a zkusil si to cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj tak v červenci nebo srpnu bych to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.