Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ta akce se jim povedla a taky jsem hodně přesvědčený jít do plnohodnotného kurzu

věřím, že na plnohodnotnej kurz se tu rozhodne víc lidí a tak by jsme si pak mohli zabůkovat nějakej termín a jít jako velká grupa :)

třeba nám dají slevu :smich:lol

• Autor

Ale to vážně neni od věci zjistit! Má někdo zájem zučastnit se plnohodnotného kurzu? Zitra bych tam zavolal a zjistil od kolika lidi by se dala udělat nějaká ta slevička.Náhodou dobrej nápad Bobiku :palec2:

ale nam uz slevu dali necely 3000,- spis nam jde o to se zamluvit na stejny termin

taky si myslím, že by další sleva už neklapla, ale termín stejnej by to chtělo, takže zjistit kolik lidí do jednoho turnusu?

takze to bylo ok?

taky si myslím, že by další sleva už neklapla, ale termín stejnej by to chtělo, takže zjistit kolik lidí do jednoho turnusu?

presne tak, to je zaklad a pak bych to proste zamluvil a jelo by se

vcelku ano, super bylo, že jsme jeli jako první dnes. Bylo to po bílým, pak už to muselo bejt moc rozježděný :)

jj bylo to ok a s tou spojkou me stejne dostali .-) a meli pravdu, ze Tome.

no tak já jsem klidně pro kdyby se to takhle sešlo.A pro jaký termín jste.zatím tam mají termíny jen do poloviny dubna a kapacita je 15 lidí

• Autor

Baurak: cos měl s tou spojkou?

tak vo tom žádná, na učebně bych se s ním dal i do křížku jako ten co dělá hodiny mezi Křinečkem a bůh ví čím :D:smich:

až sem se divil, jak to zmáčknutí spojky funguje :)

no tak já jsem klidně pro kdyby se to takhle sešlo.A pro jaký termín jste.zatím tam mají termíny jen do poloviny dubna a kapacita je 15 lidí

myslíš na plnohodnotnej kurz?

certifikáty nám platí na slevu do půlky srpna a já bych docela chtěl v létě na letních :)

1200 to je paráda, ale ten duben je dle mě brzy, počkáme na další termíny :)

urcite ja bych to videl na kveten, cerven a mozna cervenec

ex-bobik :jj myslím plnohodnotný kurz no tak já myyslim že už v dubnu budou nazutý letní gumy a jiný termíny tam zatim nejsou jedině tam zkusit zavolat azeptat se kdy by byly dálší kurzy.Taky nezapomente že v létě jsou dovolený a ty lidi se nesejdou jak je známo a navíc to je teď je to čerství tak se do toho chce člověku,ale kdo ví jak za 3 měsíce,ale klidně se podřídím :palec2:

Upraveno od Eugen

tak by to asi chtělo hodit drát, kdy hoděj další termíny, jestli budou. 15.4. právě ještě možná mít letní nebudu :help:

zkusim se podívat a třeba by jsem tam v tejdnu zavolal

me je to jedno jestli v zime nebo v lete kazdopadne bych to rad prosel, navic takle na tom snehu to bylo asi lepsi jak na plachte ale nemuzu srovnavat.

ale je dobry, ze by nas do toho slo vic

Myslím, že JaKr by šel taky a P2M možná i Miu

bych raději letníma po tý folii :))))

joo urcite, az bude hezky teplo .-)

tak to zacneme resit nejak v dubnu :-)

jj a mezi tím budou mít kurz hotový i další a budou mít taky ten voucher :)

ok tak to zatím nechám být jen tam zkusim zavolat a nebo napsat jak je to s dálšíma termínama

jj informativně by jsme to mohli vědět, jak s dalšíma termínama :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.