Únor 21, 200916 r no občanku jsem vůbec neukazoval u brány jsem řekl jméno a na recepci to samý Díky za info Petr90210: Mejla mám, děkujeme
Únor 21, 200916 r Petr90210: Mejla mám, děkujeme od doby co lidi vymysleli peníze díků netřeba užijte si to
Únor 21, 200916 r instruktor je u té dané plochy a mluví přes vysílačku.jinak lidí ve skupině by mělo být dle registrace 30,ale aby jsem řekl pravdu,tak tam bylo asi v ty my skupině asi kolem dvaceti a ještě se to rozdělilo na venku na ploše na další dvě skupiny
Únor 21, 200916 r Nekdo tu psal, ze u takovych akci nekdy instruktori delaji problemy, aby se nejezdilo nejak ostreji. Jak to bylo tam?
Únor 21, 200916 r no když tam nebudeš asi vyloženě blbnout tak ne.Vždy pro projetí překážky a vracení se nazpátek na start tak některý zkoušely průjezdy zatáčkama přes ručku a tak.když nebudeš nikoho ohrožovat tak to bude v pohodě
Únor 22, 200916 r fotit se tam ani nedalo, nebyl na to čas, ale pěkná akce asi si zaplatím plnej kurz
Únor 22, 200916 r Ten kurz zdarma byla asi nejaka akce, co ??? Co jsem se dival, tak to uz ted stoji 3 500 KC bez DPH
Únor 22, 200916 r Hmm, tak to se mi nevyplati jet pres celou republiku a zaplatit za kurz 3 500 KC bez DPH, kdyz do Vysokeho Myta to mam podstatne bliz a stoji to tam 3 200 KC Ale kdyby to jeste bylo zdarma, dalo by se nad tim pouvazovat.
Únor 22, 200916 r 45 minut teorie v učebně (jídlena) a asi 30 minut rádoby slalom (dráha mezi pneumatikama) a pak úhybnej manévr na jedný folii a zatáčka na druhý folii, to bylo asi na 45 minut
Únor 22, 200916 r mogul safety je zadarmo, po absolvování jsme dostali poukázku na slevu dvatisíce a něco na plný kurz (cena něco málo přes 4.000), slevy platí 6 měsíců, a po absolvování bude možné (píšou od jara) odmazat tři trestné body - www.kurzybezpecnejizdy.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.