Eugen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ta akce se jim povedla a taky jsem hodně přesvědčený jít do plnohodnotného kurzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 věřím, že na plnohodnotnej kurz se tu rozhodne víc lidí a tak by jsme si pak mohli zabůkovat nějakej termín a jít jako velká grupa třeba nám dají slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ale to vážně neni od věci zjistit! Má někdo zájem zučastnit se plnohodnotného kurzu? Zitra bych tam zavolal a zjistil od kolika lidi by se dala udělat nějaká ta slevička.Náhodou dobrej nápad Bobiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ale nam uz slevu dali necely 3000,- spis nam jde o to se zamluvit na stejny termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 taky si myslím, že by další sleva už neklapla, ale termín stejnej by to chtělo, takže zjistit kolik lidí do jednoho turnusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 takze to bylo ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 taky si myslím, že by další sleva už neklapla, ale termín stejnej by to chtělo, takže zjistit kolik lidí do jednoho turnusu? presne tak, to je zaklad a pak bych to proste zamluvil a jelo by se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 vcelku ano, super bylo, že jsme jeli jako první dnes. Bylo to po bílým, pak už to muselo bejt moc rozježděný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj bylo to ok a s tou spojkou me stejne dostali .-) a meli pravdu, ze Tome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 no tak já jsem klidně pro kdyby se to takhle sešlo.A pro jaký termín jste.zatím tam mají termíny jen do poloviny dubna a kapacita je 15 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Baurak: cos měl s tou spojkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak vo tom žádná, na učebně bych se s ním dal i do křížku jako ten co dělá hodiny mezi Křinečkem a bůh ví čím až sem se divil, jak to zmáčknutí spojky funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 no tak já jsem klidně pro kdyby se to takhle sešlo.A pro jaký termín jste.zatím tam mají termíny jen do poloviny dubna a kapacita je 15 lidí myslíš na plnohodnotnej kurz? certifikáty nám platí na slevu do půlky srpna a já bych docela chtěl v létě na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tome koukni sem http://sd.e-ransome.eu/terminykurzu.aspx na doplaceni by jsme meli asi 1200,- coz je sranda jj je to presne tak jak pises na ucebne bych se s nim taky hadal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 1200 to je paráda, ale ten duben je dle mě brzy, počkáme na další termíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 urcite ja bych to videl na kveten, cerven a mozna cervenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) ex-bobik :jj myslím plnohodnotný kurz no tak já myyslim že už v dubnu budou nazutý letní gumy a jiný termíny tam zatim nejsou jedině tam zkusit zavolat azeptat se kdy by byly dálší kurzy.Taky nezapomente že v létě jsou dovolený a ty lidi se nesejdou jak je známo a navíc to je teď je to čerství tak se do toho chce člověku,ale kdo ví jak za 3 měsíce,ale klidně se podřídím Editováno: 22. Únor 2009, autor: Eugen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 tak by to asi chtělo hodit drát, kdy hoděj další termíny, jestli budou. 15.4. právě ještě možná mít letní nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 zkusim se podívat a třeba by jsem tam v tejdnu zavolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 me je to jedno jestli v zime nebo v lete kazdopadne bych to rad prosel, navic takle na tom snehu to bylo asi lepsi jak na plachte ale nemuzu srovnavat. ale je dobry, ze by nas do toho slo vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Myslím, že JaKr by šel taky a P2M možná i Miu bych raději letníma po tý folii ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 joo urcite, az bude hezky teplo .-) tak to zacneme resit nejak v dubnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj a mezi tím budou mít kurz hotový i další a budou mít taky ten voucher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ok tak to zatím nechám být jen tam zkusim zavolat a nebo napsat jak je to s dálšíma termínama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 jj informativně by jsme to mohli vědět, jak s dalšíma termínama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.