Přejít na obsah

Kurzy bezpečné jizdy

Romariooo

Doporučené příspěvky

Bove, já osobně bych termín určil pokud možno hned a tajy ho hned zarezervoval, viděl bych to na konec května - začátek června, o prázdninách se budeme těžko scházet, ikdyž nás zase není tolik, já osobně do toho jdu, takže po telefonu se domluvíme, mimo tady to téma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm tak to mam asi smolik ja jdu asi az ten uplne posledni termin. Za 1200 to je luxusni doplatek full course se hodi a tri body zpet taky. Pokud je celej kurz pro 15 lidi tak to asi naplnite driv nez ja dostanu voucher. Btw je ten voucher prenosnej ?

Odkaz ke komentáři

S tou spojkou je to simply clever - spojku zmáčkneš, zastavíš sílu, co působí od motoru na pneu a pneu tak mají víc "kapacity" na zatáčení, nemusí se "starat" od dvě věci > nic je netlačí dopředu, pouze ty volantem udáváš, kam mají točit. Takhle mi to vysvětlil učitel v autoškole - selskym rozumem. :)

Plnej kurz určitě, u nás je trochu problém, že to moje sluníčko bude chtít jet určitě taky a já prostě už s tím červeným krumplem nehci mít nic do činění (a to samý by bylo v černý s DSG, tam je sice 1.9 oproti 2.0, ale zase ta převodovka přidá váhu, tak by to bylo nimlich to samý), takže chci Fíka, jenže ten je jak známo jen jeden a my dva, takže to ještě nějak vymyslet. :)

Pár fotek je jen z Mimoně, jedna jen pro představu jak tam bylo moc sněhu - ani jezdit po tom nešlo.

Odkaz ke komentáři

S tou spojkou je to simply clever - spojku zmáčkneš, zastavíš sílu, co působí od motoru na pneu a pneu tak mají víc "kapacity" na zatáčení, nemusí se "starat" od dvě věci > nic je netlačí dopředu, pouze ty volantem udáváš, kam mají točit. Takhle mi to vysvětlil učitel v autoškole - selskym rozumem. :)

Plnej kurz určitě, u nás je trochu problém, že to moje sluníčko bude chtít jet určitě taky a já prostě už s tím červeným krumplem nehci mít nic do činění (a to samý by bylo v černý s DSG, tam je sice 1.9 oproti 2.0, ale zase ta převodovka přidá váhu, tak by to bylo nimlich to samý), takže chci Fíka, jenže ten je jak známo jen jeden a my dva, takže to ještě nějak vymyslet. :)

Pár fotek je jen z Mimoně, jedna jen pro představu jak tam bylo moc sněhu - ani jezdit po tom nešlo.

Jen k tomu moc sněhu, jsem původem od Rožnova p.R., teď jsem byl o víkendu doma, nenapadlo mne fotit, ale je tam 80-90cm prašanu a pod tím suchá zmrzlá zem, asfalt atd. Tak takto si představuji moc sněhu já

Odkaz ke komentáři

Palo, toho sněhu tam bylo přinejmenším 2x tolik co píšeš a přemrzlého, takže dobré leda tak na omlácení auta.

Mně se před tím Fordem a tou Octou vedle něj nezdá toho sněhu tolik, podle toho že pořád pod autem místo, tak tam toho sněhu moc není a nebo to máte nějak zvednuté kucííí????

Odkaz ke komentáři

No právě u kola té Fabie to je pěkně vidět, tak kolik je to cm???? 20??? já bych řekl tak cca 4 - 5 nebo né??? Já nevím, ale myslím si, že to tak bude

Bereš v úvahu taky to, že tam třeba ty auta pojížděly a udělaly místama koleje a sníh místama neměl plnou výšku? Ach jo...

Odkaz ke komentáři

podle jedné fotky určitě nelze usuzovat, kolik je kde sněhu.

Pro jízdu to bylo moc. Jinak je to samozřejmě "poprašek"

no tak kdyz kouka na projetou stopu tak je to potom jasny ;)

jina se v tom proste jezdit nedalo, jedine na druhem konci letiste tam to bylo celkem dobry ale zase uzkej pruh na blbnuti

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...