Jar_da Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Bove, já osobně bych termín určil pokud možno hned a tajy ho hned zarezervoval, viděl bych to na konec května - začátek června, o prázdninách se budeme těžko scházet, ikdyž nás zase není tolik, já osobně do toho jdu, takže po telefonu se domluvíme, mimo tady to téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jardo, zatím tam nejsou termíny, takže čekat budeme muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jj pockal bych az budou dalsi a pak bych na to hned sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 hmm tak to mam asi smolik ja jdu asi az ten uplne posledni termin. Za 1200 to je luxusni doplatek full course se hodi a tri body zpet taky. Pokud je celej kurz pro 15 lidi tak to asi naplnite driv nez ja dostanu voucher. Btw je ten voucher prenosnej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ano prenosny je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 S tou spojkou je to simply clever - spojku zmáčkneš, zastavíš sílu, co působí od motoru na pneu a pneu tak mají víc "kapacity" na zatáčení, nemusí se "starat" od dvě věci > nic je netlačí dopředu, pouze ty volantem udáváš, kam mají točit. Takhle mi to vysvětlil učitel v autoškole - selskym rozumem. Plnej kurz určitě, u nás je trochu problém, že to moje sluníčko bude chtít jet určitě taky a já prostě už s tím červeným krumplem nehci mít nic do činění (a to samý by bylo v černý s DSG, tam je sice 1.9 oproti 2.0, ale zase ta převodovka přidá váhu, tak by to bylo nimlich to samý), takže chci Fíka, jenže ten je jak známo jen jeden a my dva, takže to ještě nějak vymyslet. Pár fotek je jen z Mimoně, jedna jen pro představu jak tam bylo moc sněhu - ani jezdit po tom nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ale tak ono by to slo urcite i s oktou ne?? nebo pak jedine nekde neco pujcit, ale bylo by fajn kdyby jsme mohli zase vsichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no budeš to muset nějak vymyslet, jak to vyřešit, když nechceš jet oktávkou (a já tomu rozumím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 S tou spojkou je to simply clever - spojku zmáčkneš, zastavíš sílu, co působí od motoru na pneu a pneu tak mají víc "kapacity" na zatáčení, nemusí se "starat" od dvě věci > nic je netlačí dopředu, pouze ty volantem udáváš, kam mají točit. Takhle mi to vysvětlil učitel v autoškole - selskym rozumem. Plnej kurz určitě, u nás je trochu problém, že to moje sluníčko bude chtít jet určitě taky a já prostě už s tím červeným krumplem nehci mít nic do činění (a to samý by bylo v černý s DSG, tam je sice 1.9 oproti 2.0, ale zase ta převodovka přidá váhu, tak by to bylo nimlich to samý), takže chci Fíka, jenže ten je jak známo jen jeden a my dva, takže to ještě nějak vymyslet. Pár fotek je jen z Mimoně, jedna jen pro představu jak tam bylo moc sněhu - ani jezdit po tom nešlo. Jen k tomu moc sněhu, jsem původem od Rožnova p.R., teď jsem byl o víkendu doma, nenapadlo mne fotit, ale je tam 80-90cm prašanu a pod tím suchá zmrzlá zem, asfalt atd. Tak takto si představuji moc sněhu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 moc sněhu na ježdění autem, víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Palo, kdybys četl pořádně a překonal svoji touhu přispět honem svými moudry, tak by jsi viděl, že moc sněhu, že jezdit po tom nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Tak pokud nejde po cca 5 cm sněhu jezdit, pak vrať papíry a začni chodit pěšky. Více na té fotografii sněhu nevidím, odhaduji to podle pneu a výšky sněhu pod vozidly Editováno: 23. Únor 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak to si kup brejle Edit výřez z fotky Projet to samo jde, ty Hugo z hor, ale o normální jízdě nemůže být řeč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Palo, toho sněhu tam bylo přinejmenším 2x tolik co píšeš a přemrzlého, takže dobré leda tak na omlácení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 A kolik je tam tedy podle tebe sněhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Palo, toho sněhu tam bylo přinejmenším 2x tolik co píšeš a přemrzlého, takže dobré leda tak na omlácení auta. Mně se před tím Fordem a tou Octou vedle něj nezdá toho sněhu tolik, podle toho že pořád pod autem místo, tak tam toho sněhu moc není a nebo to máte nějak zvednuté kucííí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 podle me 25-30cm tam je, na jednom miste uz me to vyselo na snehu a to je Roomster celkem vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tady No právě u kola té Fabie to je pěkně vidět, tak kolik je to cm???? 20??? já bych řekl tak cca 4 - 5 nebo né??? Já nevím, ale myslím si, že to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 ja jen nechapu jak muzes trem lidem, ktery tam byli tvrdit, ze to vlastne slo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Palo tak tohle uz je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 podle jedné fotky určitě nelze usuzovat, kolik je kde sněhu. Pro jízdu to bylo moc. Jinak je to samozřejmě "poprašek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No právě u kola té Fabie to je pěkně vidět, tak kolik je to cm???? 20??? já bych řekl tak cca 4 - 5 nebo né??? Já nevím, ale myslím si, že to tak bude Bereš v úvahu taky to, že tam třeba ty auta pojížděly a udělaly místama koleje a sníh místama neměl plnou výšku? Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 podle jedné fotky určitě nelze usuzovat, kolik je kde sněhu.Pro jízdu to bylo moc. Jinak je to samozřejmě "poprašek" no tak kdyz kouka na projetou stopu tak je to potom jasny jina se v tom proste jezdit nedalo, jedine na druhem konci letiste tam to bylo celkem dobry ale zase uzkej pruh na blbnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.