Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil jsem fáčko 1,4, 50kW z r.2000, kód motoru AME. Na přístrojové desce v pravém kulatém budíku je umístěná kontrolka elektroniky motoru. Je to symbol motoru a měla by svítit žlutě. Po zapnutí klíčku se nerozsvítí. Ani po nastartování prostě nesvítí. U jiného fáčka 1,4, 50kW, ale z roku 2002 s kódem motoru AQM tahle kontrolka po zapnutí klíčku svítí a po nastartování zhasne.

Poradí mi někdo jestli starší model tuto kontrolku má zapojenou a nebo je někde chyba? Když jsem to dal na kontrolu, tak to žádnou závadu nepsalo. Děkuji za odpovědi.

a ledka tam je?

• Autor

Ledka tam je. Dá se to nějak odzkouěet jestli ta ledka svítí, když oddělám celou palubku?

Este som nevidel favorit 1.4 a este aj 2000 rocnik. Mozete mi ho niekto ukazat? Dakujem

• Autor
Este som nevidel favorit 1.4 a este aj 2000 rocnik. Mozete mi ho niekto ukazat? Dakujem

Původně jsem toto téma zakládal na Fábiich, ale nějaký chytrák to z neznámého důvodu přesunul do favoritů.

Už jsem psal adminovi, ale zatím žádná změna.

Taky neznám favotita 1,4 s rokem výroby 2000. Nechápu to. Sorry.

Aj som si myslel ze ide o fabiu, len som nechapal, ako si ju niekto splietol s favoritom. Ok, sak nevadi :)

Sorry, ale kdyz pises hned na uvod "koupil jsem fáčko", tak to taky neni uplne koser. Fáčko je odjakziva Favorit.

• Autor
Sorry, ale kdyz pises hned na uvod "koupil jsem fáčko", tak to taky neni uplne koser. Fáčko je odjakziva Favorit.

Tak to se tedy omlouvám za neznalost místních poměrů.

Pro mne byl vždy Favorit - Favoušem

Pojmenování Fáčko jsem přebral z oblastního oslovování Fábie. Jiný kraj, jiný mrav.

A to, že někomu stačí přečíst si pouze prvních pár slov v dotazu k tomu, aby určil kam dotaz patří mi přijde dost povrchní a naprosto neprofesionální.

Napíšu tedy dotaz znovu.

Snad už správně.

Může ho zase nějaký dobrák smazat, že už tady jeden je.

Upraveno od nakukuju

Netvrdim, ze presunuti prispevku do jine sekce nekterym z kolegu bylo v poradku, jen rikam, ze neni zrovna od veci, pojmenovavat veci svym regulernim nazvem, obzvlast kdyz jak rikas "jiny kraj, jiny mrav".

Jinak zkus pohledat treba tady, pripadne zkontaktovat autora: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=663765

• Autor
Netvrdim, ze presunuti prispevku do jine sekce nekterym z kolegu bylo v poradku, jen rikam, ze neni zrovna od veci, pojmenovavat veci svym regulernim nazvem, obzvlast kdyz jak rikas "jiny kraj, jiny mrav".

Jinak zkus pohledat treba tady, pripadne zkontaktovat autora: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=663765

Čéče, ty seš poklad :palec2: kdybych na tohle téma narazil, tak nezakládám nové. Jak je možné, že mi to uniklo???

Ještě jednou dííík.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.