Přejít na obsah

Kontrolka elektroniky motoru

nakukuju

Doporučené příspěvky

Koupil jsem fáčko 1,4, 50kW z r.2000, kód motoru AME. Na přístrojové desce v pravém kulatém budíku je umístěná kontrolka elektroniky motoru. Je to symbol motoru a měla by svítit žlutě. Po zapnutí klíčku se nerozsvítí. Ani po nastartování prostě nesvítí. U jiného fáčka 1,4, 50kW, ale z roku 2002 s kódem motoru AQM tahle kontrolka po zapnutí klíčku svítí a po nastartování zhasne.

Poradí mi někdo jestli starší model tuto kontrolku má zapojenou a nebo je někde chyba? Když jsem to dal na kontrolu, tak to žádnou závadu nepsalo. Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este som nevidel favorit 1.4 a este aj 2000 rocnik. Mozete mi ho niekto ukazat? Dakujem

Původně jsem toto téma zakládal na Fábiich, ale nějaký chytrák to z neznámého důvodu přesunul do favoritů.

Už jsem psal adminovi, ale zatím žádná změna.

Taky neznám favotita 1,4 s rokem výroby 2000. Nechápu to. Sorry.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale kdyz pises hned na uvod "koupil jsem fáčko", tak to taky neni uplne koser. Fáčko je odjakziva Favorit.

Tak to se tedy omlouvám za neznalost místních poměrů.

Pro mne byl vždy Favorit - Favoušem

Pojmenování Fáčko jsem přebral z oblastního oslovování Fábie. Jiný kraj, jiný mrav.

A to, že někomu stačí přečíst si pouze prvních pár slov v dotazu k tomu, aby určil kam dotaz patří mi přijde dost povrchní a naprosto neprofesionální.

Napíšu tedy dotaz znovu.

Snad už správně.

Může ho zase nějaký dobrák smazat, že už tady jeden je.

Editováno: , autor: nakukuju
Odkaz ke komentáři

Netvrdim, ze presunuti prispevku do jine sekce nekterym z kolegu bylo v poradku, jen rikam, ze neni zrovna od veci, pojmenovavat veci svym regulernim nazvem, obzvlast kdyz jak rikas "jiny kraj, jiny mrav".

Jinak zkus pohledat treba tady, pripadne zkontaktovat autora: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=663765

Odkaz ke komentáři

Netvrdim, ze presunuti prispevku do jine sekce nekterym z kolegu bylo v poradku, jen rikam, ze neni zrovna od veci, pojmenovavat veci svym regulernim nazvem, obzvlast kdyz jak rikas "jiny kraj, jiny mrav".

Jinak zkus pohledat treba tady, pripadne zkontaktovat autora: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=663765

Čéče, ty seš poklad :palec2: kdybych na tohle téma narazil, tak nezakládám nové. Jak je možné, že mi to uniklo???

Ještě jednou dííík.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...