zdeno77 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) Hoj Pánové,mám na Vás prosbu,z důvodů ek.krize mám od nového roku padáka. Jelikož vím,že jste tady skoro sám podnikatel a boss,tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké práci.? Za případné nabídky a informace předem mockrát děkuji. PS. příkládám stručný životopis. životopisu jsem odebral osobní data. Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: zdeno77 p.s. v tem zajmu osobnich dat zivotopis smazan. jestli Ti to vadi klidne ho sem znovu dej. nebo napis SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Promiň za OT. Ale nevím jestli je zrovna nejlepší nápad dávat svůj životopis na net, zvlášť když obsahuje adresu, datum narození a tel.číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) ASI TAK .... tady jen napiš stručně co umíš nebo co by jsi chtěl dělat...ale osobní údaje vynech..na ty je času dost....přes SZ nebo e-mail... Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 nechceš dělat pomocného kuchaře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Zivotopis na net je naprosto bezna vec, jak myslite, ze fungujou vsechny jobs portaly? Bez zadani vsech udaju to ani nejde ulozit Ale je fakt, ze tady je to trochu specificky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 nechceš dělat pomocného kuchaře? Děkuji za nabitdku,za kolik a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 řezník - východočeský kraj, u manželky, ToRo Hlavečník, www.toro.cz ale je to od tebe daleko, když tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.