Pavel Čížek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ahoj pánove chtěl bych se zeptat jak je to se zelenými zámky , mám octavii r.v.2000 už facelift , už jsem několikrát opravoval zámky a stále se najde nějaký nefunkční tak jsem se rozhodl koupit nové, četl jsem o nových tichých zámcích a nevím jestli půjdou do mého ročníku co se týče konektoru a komunikace . Jak to prosím je ? A nemáte někdo na prodej celou sadu ? Viděl jsem nedávno v bazaru ale dnes jsem nic nenašel . Děkuji za rady a nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jsou záměné bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 jsou záměné bez problémů nemajíjiný konektor? Když jsem jeden menil tak měl větší konektor tak jsem musel dveře zase neopravené dát dohromady a sehnat jiný. Jak tomu tedy je a nemáte někdo na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 konektorama se liší jen přední a zadní funkcí se liší fábie vs octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 konektorama se liší jen přední a zadnífunkcí se liší fábie vs octavie no tak už v tom mám jasno děkuji teď jen sehnat zámky asi bazar co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 zeleny mají stejnou životnost jak černy takže starší nemusí být nejlepší investice nejlépe najít levné nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 no tak už v tom mám jasno děkuji teď jen sehnat zámky asi bazar co? Kontaktuj jenda4T tel:775668906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.