traveller Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 http://www.liveleak.com/view?i=46b_1229584508 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Ty brďo,to je pecka!!!!!!!!!!! Čínská verze Kobry11.Akce jako hovado!!!!!7 minut adrenalinu!!!Kdo neuvidí,jako by nikdy nic neviděl . Škoda,že jsem u toho asi 6x usnul...... Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Tak se číhni ještě jednou Sem myslel že se aspoň něco semele......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Nejvíc mě dostala ta hatmatilka na dálničním ukazateli. tam je evropan v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Jirko, to jo,konec stejnej jako začátek .Možná tahle "akce" probíhá do dnes,co já vím....A neříkej mi,že po tomhle neměl řidič toho náklaďáku ruce jak Pepek námořník.. Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Super fakt to funguje, taky jsem u toho usnul Jako ten fízl za volantem, větší tele se jen tak nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Nejvíc mě dostala ta hatmatilka na dálničním ukazateli. tam je evropan v prdeli Ale není, v navi si dáš cyrilici a jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.