Hoblik Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Snike : Zakopeme sekeru, ale dal jsi mi brouka do hlavy, pokud to jeste dnes stihnu jdu poprosit o testovaci jizdu do huyndai salonu at muzu rict osobni nazor od volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No nevim jestli testovaci jizdou dokazes uplne auto posoudit Taky mam najezdeno desitky tis km ve fabii, octuli i cee'du v benzinu i nafte a ta kia za tema autama rozhodne nezaostava, spis naopak. Kdybych si z nich mel vybrat neco domu tak ti muzu rict, ze si vemu tu kiu Stejne tak v praci kdyz si muzu vzit auto jake chci a nekam jedu. Hyundai posoudit nemuzu, nejezdil sem neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 @Hoblik: Takhle se mi chlape líbíš Já když mám možnost vyzkoušet nějaké nové auto, tak se snažím tu příležitost využít, třeba na tohle vzpomínám mooooooc rád http://forum.skodahome.cz/index.php?act=fi...&pid=487486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 jednu zkušenost jsem bohužel měl a KIA nikdy více........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Nejake detaily at vime o co slo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 @Sejis: ...... předjela tě, že :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 a vlastně taky jsem najezdil nějakou tu desítku tisíc km s Kiou. Jezdil jsem s tím od novoty. Jednak na tom odcházely komplet všechny žárovky závratnou rychlostí a asi po 3 měsících pak kompletně vyhořela elektrika. Pak už to žárovky tak neřralo. Jet se s tím dalo max. 110, pak už na tachometru bylo vyznačeno, že na vyšší rychlost to stavěný není. Dalo se z toho sice vydusit 140, ale to bylo za dodávkou černo. Rez se na tom začala objevovat asi tak po první zimě. Abych byl ale spravedlivý, tak to byla jednak dodávka a druhak to bylo někdy v roce cca 1995-97 vyrobeno, to už nepamatuju. Ale mnohem raději jsem jezdil s Renaultem Traficem, to bylo úplně o něčem jiném ve všech směrech. Sejda mi to svým příspěvkem připoměl a dost možná má zkušenost se stejnou vránou Kia Besta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Joo tak to verim, ze to tak kdysi bylo, ale ono vsechny tydle auta uz sou uplne nekde jinde nez tehda. Jinak se zarovkama si mi pripomel nasi sluzebni fabii, kde odchazely zarovky snad kazdej tejden a ve skodovce si s tim nevedeli rady. Druha fabka pak tenhle problem vubec nemela, pritom objednavano a kupovano ve stejnej den od stejneho prodejce, s presne danou vybavou takze se cekalo na vyrobeni. No takze asi u kazde znacky muzes narazit na smejdovej kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 no ja som bol tiez nazoru ze kia je shit. Ale bol som so skolou v ziline sa pozriet na výrobu ukazali nam nam kazdu halu okrem lakovne a som z toho uchvátený. Jo to proste pecka, som nechcel verit vlastnym ociam. Dalsie auto po octavke bude asi proceed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jj proceed se mi take designove celkem libi, v bile barve, cerna kola. Jen proste ta palubka je takova nevim no, an tom budou muset jeste zapracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jestli vyjde slib, který nám dal na Kia srazu generální ředitel Kia Motors Czech ing. Vít Pěkný, tak nám na jaře 2009 zajistí prohlídku továrny KIA u Žiliny. Myslím, že bude hodně zajímavé se do takové továrny podívat, ať se jedná o továrnu kterékoliv automobilové značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 kluci z fordího clubu letos zorganizovali sraz přímo u prodejce Fordu Auto in, tam měli nachystáno téměř všechny modely a jezdilo se o sto šest. Nejdříve byla prohlídka servisu, pak salonu a pak zbytek dne jízdy. Docela dobrá akce a Auto in si myslím udělal i dobrou reklamu. Vlastně to je i jeden z důvodů, proč dávám servisovat k nim. Přesvědčili mně o serioznosti podle celkového dojmu a celkem když to shrnu, tak v porovnání s Charouzem suverénně vedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 kdyby se někde konala nějaká taková akce od Kia, tak dej vědět. Schválně bych přijel na testy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 @TomasB: Podobné to bylo i u nás. Oslovil nás p. Dolínek majitel Kia prodejny a servisu Dolnis s.r.o. a nabídl nám slevy na servis a náhradní díly pro členy Kia clubu. Taky nám nabídl aby náš podzimní Kia sraz proběhl právě u něj. Zajistil k dispozici servisní techniky, kteří tomu kdo chtěl, zkontrolovali auto případně poradili s nějakými technickými problémy. Dále zajistil občerstvení a spolu se zástupci Kia Motors Czech i prezentaci modelu Kia Soul a nového Kia Magentis. Dále k byli k dispozici všechny ostatní modely značky Kia. Právě se zástupci Kia Motors Czech jsme měli asi největší debatu, řešili se nějaké věci, které jsme kritizovali na našem fóru. Nakonec jsme ke spokojenosti všech navázali "partnerství" a dohodli se na dalších společných budoucích akcích. Až něco Kia bude pořádat, dám ti vědět, někdy na podzim to byla Kia Extreme Day, kde se jezdilo na motokrosové trati s teréními vozy značky Kia. Taky můžeš sledovat jejich stránky http://www.kiamotors.cz , kam umístili i odkaz na náš Kia club :palec2: Čehož si hodně ceníme, jelikož né každá automobilka se hlásí ke clubu svých aut, kde se píší i kritické příspěvky, jak na auta, tak i na servisy a importéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 řekl bych, že to je dobrá politika ze strany automobilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Radsi bych tyhle novinky videl u skodofky : http://news.auto.cz/nove-modely/kia-ceed-i...p-zahajena.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 @MichalF: Chlapci a holky v MB budou muset trochu přidat Zatím jsem autem s touto funkcí nejel, zpočátku to bude asi nezvyk, ale určitě nějaké dcl paliva to uspoří a hlavně při poskakování ve městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 koukal jsem na to u toyoty a překvapilo mě, jak to šlo lehce, tedy jak se lehce a tiše startovalo, hlavně aby to šlo taky deaktivovat, přeci jen se studeným autem to není nic moc (u toyoty to jde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No a ceny za jake se da koupit, proste balada : http://automodul.idnes.cz/kia-cee-d-sporty...base-1-4-c16257 naše cena 287 430 Kč s DPH ... tzn pro firmu cca 233 000 Kc ... bych rekl bezkonkurencni cena ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 @JaKr: Už jsem viděl dokumentaci k tomuhle systému a neboj na tlačítko ON/OFF nezapomněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ..... hodně zajímavý článek :palec2: http://www.kia-world.net/index.php/2009/02...quality-survey/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Článok je super, no tie ceny u nás teda vôbec nie. Prečo je to vždy tak, že v krajine, kde sa dané auto vyrába, je široko ďaleko najdrahšie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 ..... hodně zajímavý článek :palec2: http://www.kia-world.net/index.php/2009/02...quality-survey/ To bude tim, ze Frantici tomu hovno rozumi ! Jinak u nas zatim zadna zavada ani na jednom z aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Tak Kia Cee´d 1,6 CRDi ukončila svůj dlouhodobý test na 100.000 km s vynikajícím výsledkem 5. místa ze 64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 to JaKr: Jen jestli jsi nejezdil v Priusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.