devil Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Zdravím, přestalo mi fungovat jedno DO, nejspíš slabá baterie (dioda nesvítí). Bohužel jsem nepřišel na to, jak se k baterii dostat (a tudíž ani nevím zda ji dostanu v obchodu). CHci se proto zeptat, zda lze výměnu provést svépomocí nebo se musí do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Ja ji u fabie menil svepomoci. Jestli mas vystrelovak, tak to jde pomerne lehce. na klasickym klicku jsem ji nikdy nemenil. Vyklop klicek a pak uz se dovtipis jak to rozdelat. Doporucuju baterku vydelat az kdyz mas novou po ruce, a vymenit to co nejrychleji. Navod take popisuje na strane 41 nebo 42, co muze byt pricinou ze dalka nefunguje doporucju precist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 a chce to použít trochu síly, jde to dost blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Presne tak - zatahnout za klicek-trochu vic a potom rozpulit ten plast a tam ji uvidis - myslim, ze to je CR2032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 A tady to máš i s obrázkem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Zdravím,přestalo mi fungovat jedno DO, nejspíš slabá baterie (dioda nesvítí). Bohužel jsem nepřišel na to, jak se k baterii dostat (a tudíž ani nevím zda ji dostanu v obchodu). CHci se proto zeptat, zda lze výměnu provést svépomocí nebo se musí do servisu? asi by som to takto neriesil za 300-400kč mas nove ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zdravím,přestalo mi fungovat jedno DO, nejspíš slabá baterie (dioda nesvítí). Bohužel jsem nepřišel na to, jak se k baterii dostat (a tudíž ani nevím zda ji dostanu v obchodu). CHci se proto zeptat, zda lze výměnu provést svépomocí nebo se musí do servisu? Je to bateria CR 2032 3V.Dostaneš ju kúpiť aj v obyčajnom obchode,ale ani v autorizovanom nestojí veľa.A ak máš návod,tak ten šroubovák skús strčiť do drážky kde zapadá vystreľovací kľúč a nie na ploche kde je to nakreslené.Skôr sa Ti to rozpojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.