j0ska Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 A ta jednotka je jaká? Doděláváš nebo je v tom autě původní z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hormacher Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 A ta jednotka je jaká?Doděláváš nebo je v tom autě původní z výroby? J0sko,dodělávám,je to myslím ta 283.Záměrně jsem ji kupoval,aby byla soudoba k tomu autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) Máš SZ. Jinak s tou jednotkou se nebude zobrazovat autíčko na Columbusu 3T0, kdybys ho někdy chtěl pořídit a rozfungovat. Editováno: 5. Prosinec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hormacher Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Máš SZ.Jinak s tou jednotkou se nebude zobrazovat autíčko na Columbusu 3T0, kdybys ho někdy chtěl pořídit a rozfungovat. Dekuji,chtel jsem se jeste zeptat,zda-li bude v pripade jen zadnich park senzoru zobrazovat auticko na NEXUSu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 nexus optický parkovací systém neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Čavte.Dajú sa vôbec dorobiť original cúvacie senzory do autoradia STREAM mp3 ? Ak áno môžem vás poprosiť o pomoc pri ich zoháňání na OII ? Vopred Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 ano, daju sa dorobit aby zobrazovali aj na radii, tu to mas: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68753 zalezi aku mas v aute gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Ďakujem za pomoc. A náhodou prosím ťa nevieš kde to robia na Slovensku ??? A Kolko to stojí komplet ??? Bol som u nás v škodovke a ty ... nevedeli nič. Ale ja chcem originaly do rádia žiadne dalšie ukazovateľe na palubovku. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 kecáš tady blbosti, na stream vůbec nepotřebuješ novou gateway a ta sada na kterou si dal odkaz na streamu nepůjde!! je to pro Facelift a pro zobrazování na Columbúsu!! potřebuješ jednotku 283 a senzory, kabeláž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 (editace) a ako ty vies aku ma on v aute gateway? inak k tej montazi, ak by si chcel mohol by som ti dat kontakt na jedneho cloveka co sa tym zaobera, ale byva 132km od teba, je to mesto Holic na Zapadnom Slovensku, mne montoval vyhrevy a 100% spokojnost s jeho pracou, velmi precizny a dokazal by ti pravdepodobne zohnat aj vsetky potrebne komponenty.... ked chces kontakt na neho posli mi SZ, dam ti nanho cislo a mail Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 kecáš tady blbosti, na stream vůbec nepotřebuješ novou gateway a ta sada na kterou si dal odkaz na streamu nepůjde!! je to pro Facelift a pro zobrazování na Columbúsu!!potřebuješ jednotku 283 a senzory, kabeláž.. Ďakujem za radu. Ako zistim svoju gateway ??? Aby som bol v obraze čo presne potrebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 (editace) zistit to mozes viacerymi sposobmi, a) fyzicky ju vytiahnut a malo by to byt na nej napisane jednoduchsi sposob je cez VAG: najdes to pod Adresa 19: CAN Gateway Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: admin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Cez čo?? môžeš mi to visvetliť po lopate ja som totiž amatér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 vsetko ti zisti Palo, skus mu poslat SMS, mozno este nespi, kontakt mas v SZ VAG je soft co komunikuje s tvojim vozom, aky mas rok vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Je to Februar 2008 1.9 TDI Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 (editace) zase kecas blbosti.. jeho gateway mu na 100 procent bude fungovat, protoze chce zapojit parkovaky ke streamu a na to potrebuje jednotku 283, ktera funguje s kazdou gateway ktera se tam v jeho roku vyroby davala.. pokud by daval jednotku 475 tak novou jednotku gateway potřebovat nebude, protože má MR2008 ale ta mu ovsem nebude fungovat na streamu.... coz on pozaduje... asi tak.. Editováno: 14. Prosinec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borko511 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 O.K. Ďík za rady ty ludia v škodovkach sú čisté lamy. Dokonca som ešte skúšal volať do Banoviec a tam tiez nevedely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 zase kecas blbosti.. jeho gateway mu na 100 procent bude fungovat, protoze chce zapojit parkovaky ke streamu a na to potrebuje jednotku 283, ktera funguje s kazdou gateway ktera se tam v jeho roku vyroby davala.. pokud by daval jednotku 475 tak novou jednotku gateway potřebovat nebude, protože má MR2008 ale ta mu ovsem nebude fungovat na streamu.... coz on pozaduje... asi tak.. ja netvrdim ze to na 100% nebude podporovat, jenom nenapsal jakej ma rok vyroby auta (a tudiz i verzi gateway), az pak to napsal na muj dotaz, jinak tvoje reakce jsou trochu divoke takze klid jestli nechces abych se taky zacal vyjadrovat sproste... hele, kdyz jses tak chytrej, nove parkovaky z OII face jdou bez problemu s gateway 1K0 907 530 Q a kolumbem a nebo je potreba 1K0 907 530 S, AA, AD....? jsem ted zvedavej co napises.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 parkovací asistent originál pro OII předface umím dodat já, cena 2500,- za sadu umím face i předface, jakékoli ND k nim apod Stačí se ozvat na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 ja netvrdim ze to na 100% nebude podporovat, jenom nenapsal jakej ma rok vyroby auta (a tudiz i verzi gateway), az pak to napsal na muj dotaz, jinak tvoje reakce jsou trochu divoke takze klid jestli nechces abych se taky zacal vyjadrovat sproste...hele, kdyz jses tak chytrej, nove parkovaky z OII face jdou bez problemu s gateway 1K0 907 530 Q a kolumbem a nebo je potreba 1K0 907 530 S, AA, AD....? jsem ted zvedavej co napises.... no když jseš tak zvědavej!!! tak Q mám ve svém autě, taky jsem měnil... kvůli MF volantu - Columbus vs Nexus, GSMIII i novému climatronicu a parkovákům... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46786&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 no když jseš tak zvědavej!!! tak Q mám ve svém autě, taky jsem měnil... kvůli MF volantu - Columbus vs Nexus, GSMIII i novému climatronicu a parkovákům...http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46786&st=0 diky za odpoved, tak puvodni Q jsi menil za AQ (jestli jsem to spravne pochopil)? jinak hezky auto, v Britanii jsem byl letos v lete asi 70 mil od tebe (Bristol)... celkem streka odtud, jezdis trajektem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 diky za odpoved, tak puvodni Q jsi menil za AQ (jestli jsem to spravne pochopil)?jinak hezky auto, v Britanii jsem byl letos v lete asi 70 mil od tebe (Bristol)... celkem streka odtud, jezdis trajektem? q jezdim tunelem... mel jsem nejakou starou gateway, ani nevim index.... ted mam Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 ...nexux neumi skoro nic, dneska je to draha hracka - lakadlo pro zlodeje, kdyz to riziko tak radsi columbus nebo prodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) Tak dneska se mi stala věc se, kterou jsem se ještě nesetkal, po jízdě cca 70 km po zasněžené silnici jsem začal parkovat a při couvání k autu za mnou začal asistent pískat když jsem byl cca 30cm od auta. Naštěstí jsem couval pomalu a nic se nestalo a když jsem vylezl z auta at se podívám proč začal hlásit překážku tak pozdě tak jsem zjistil, že celý narazník je pod sněhem a ledem tím pádem i senzory. Takže do budoucna jsem chytřejší. Editováno: 2. leden 2010, autor: DEZENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Odborníci na parkovacie asistenty, poraďte s nasledovným problémom:RJ parkasitenta (ďalej len PA) je určená pre FL, číslo je 1Z0 919 475 B s dátumom výroby 10.6.2009, teda najnovšia. Je zapojená podľa zapojenia platného pre OIIFL. Auto je OIIFL MR2010 vyrobené v lete 2009. Nakódovali sme gateway na prítomnosť "Asistenta pro parkování" (č. 10), RJ PA je nakódovaná na 010001 (obyčajná OII, liftback, bez opti paketu, s originálnym ťažným). RJ PA ide pekne diagnostikovať, ide aj rozšírená identifikácia, ide otestovať repráčik, ktorý píska keď má - ale RJ nevidí zaradenú spiatočku, takisto všetky senzory ukazujú stav 255 a nedetekujú prekážku. V RJ PA je zalogovaná nasledovná chyba, ktorá sa objaví hneď znova po jej zmazaní: 01312 - datovy BUS pohon 004 - zadny signal / komunikace info o závadě: Stav závad: 01100100 Priorita závad: 6 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 0 Takisto v GW sa objaví podobná závada: 03075 - Neznámý chybový kód 004 - zadny signal / komunikace info o závadě: Stav závad: 01100100 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 23 Indikace času: 0 Ak RJ PA odpojím, a zmažem závadu z gateway, tak je to ok, v gateway sa neobjaví. Objaví sa v nej ale hneď, ako sa zapojí konektor do RJ PA. Kde môže byť chyba?? RJ PA zapojená podľa schémy, gateway aj RJ kódovaná tak, ako má byť (spravené aj cez VAS, s rovnakým výsledkom). Káble vedúce z RJ PA sú ok, boli prepískané, na svorke 15 je dostatočné napätie (cez 13V), RJ je správne ukostrená... Vzdávam sa, po piatich hodinách kontrolovania kabeláže, hrania sa s VAGom aj VASom už vážne neviem JA MAM TEN ISTY PROBLEM .. nasli ste niekto na to odpoved??? Som zufalo celu sobotu hladal problem, a kabelaz je v poriadku. oznacenie 1Z0 919 475C 0006 1Z0 919 475A H06 Editováno: 26. leden 2010, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.