Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Zdravím,

mam O2 FL rok vyroby 2012 vo vybave AMB, radio SWING.

mohli by ste mi prosím napísať presné kody komponentov (senzory, kabelaž, jednotka - pripadne ešte ďalšie veci), ktoré by som mal zohnať, aby bolo zapojenie bez problému?. chcel by som iba zadné senzory a chcem to mať zároveň na SWINGu. Prípadne či by to fungovalo aj keby som v budúcnosti vymenil radio za Columbus.

našiel som tieto jednotky: 1Z0919475, 1Z0919475B, 5J0919475 a 5J0919475A - je jedno ktorú kúpim?

kabelaž: toto som nedohladal..

senzor: 1S0919275C našiel som aj 1S0919275B - aky je medzi nimi rozdiel?

Som z Ostravy tak idealne keby tu bol niekto v okolí kto by mi to vedel spraviť..

Ďakujem Martin

Editováno: , autor: Martin Jucha
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravim 

Na svojej O2 combi predfacelift MR2007 mam dorábané predne aj zadne senzory (už by mali byť facelift podľa foto) jednotka prakovákov je 1Z0 919 475 E a celé sa mi to zobrazuje na columbuse (OPS). Teraz chcem vymeniť zadný naraznik za RS (predfacelift) a kupil som to už so senzormi (taktiež senzory z predfaceliftu). Prvá otázka je, keď dám dole naraznik a svoje povodne senzory (facelift) odpojím a zapojím tie nove (predfacelift) bude to fungovať správne?? Druhá otázka, ak by senzory (predfacelift) v RS narazniku neboli funkčné je možne ich nahradiť mojimi pôvodnými (facelift)?? Ide o to že facelift senzory sú menšie  a predfacelift väčšie, existuje na to nejaká redukcia?? Pre lepšie pochopenie pridávam aj foto. Dakujem za každú radu.

IMG_20200615_080554.jpg

IMG_20200615_080600.jpg

IMG_20200615_081135.jpg

IMG_20200615_081344.jpg

Vloženo (editace)

Dobrý den, mám rok 2014 s origo 8K senzory s OPS na rádiu Columbus a couvací kamerou. Dnes jsem jel se služební Oct stejného typu a ta navíc při couvání ukazovala cestu/rádius při zatáčení. Moje auto to ale nedělá. Byl jsem u kamaráda co má VCDS a tam nenašel položku na aktivace Vehicle Path. Čím to může být? Jednotka je 5K0 919 475 C přes CAN, auto má tažné. Děkuji

Editováno: , autor: jiri.newo
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Otazočka. To ako važne neni možne domontovať predne parkovacie senzory original do Superb vyrobenych  2017 a vyššie? Lebo v autorizaku mi povedali že mi nemôžu dorobiť tie senzory.

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 12 hodinami, Vaša napsal:

originální lze rozšířit o přední

jednotka, svazky, čidla, tlačítko, pípák

Ano určite, ale ja nechapem prečo mi v 10 autorizakoch povedali že to neni možne. A v dalsich 3 ze to stoji cez 1000euro

Vloženo
před 8 minutami, h2o napsal:

Protože to neumí udělat a když to budou kódovat přes on-line tak jim to vyhodí chybu, že ta jednotka do vozu nepatří.

no tak očividne musím najsť niekoho kto to vie no , keby boli nejake tipy na niekoho by som bol vdačny 

Vloženo
před 5 minutami, roubic napsal:

Nechapu original se koupit jako set

https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/predni-parkovaci-senzory-superb-iii/p/3V0054630

toto iste som ukazoval aj ja im a povedali ze to je pre auta vyrobene do prvej polovice roku 2016 :D :D

Vloženo

Nesmysl je tam 2015+ a neverim ze 2017 ma jinou elektriku zavolej na jejich infolinku nebo napis jim email at ti reknou jak to je ale tuty to proste jde oficialni cestou a i neoficialne ale taky to jde

Vloženo
před 15 minutami, roubic napsal:

Nesmysl je tam 2015+ a neverim ze 2017 ma jinou elektriku zavolej na jejich infolinku nebo napis jim email at ti reknou jak to je ale tuty to proste jde oficialni cestou a i neoficialne ale taky to jde

Pouze pro vozy ŠKODA SUPERB s levostranným řízením vyrobené do KT 45/2016. Toto je aj v eshope ako pozeram to iste mi hovoria aj autorizaky no mne to pride hovadina dosť.

Vloženo
před 9 hodinami, kubis14 napsal:

Pouze pro vozy ŠKODA SUPERB s levostranným řízením vyrobené do KT 45/2016. Toto je aj v eshope ako pozeram to iste mi hovoria aj autorizaky no mne to pride hovadina dosť.

Tady jsem bral ja na octavia 3 

https://www.carsystems.eu/skoda-superb-3-3v0-park-pilot-front-w-ops-5q0919294-3v2927132p-upgrade-kit,id2449.html 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím,chtěl bych nahradit reproduktorek parkovacího asistenta "škodováckým" ale nikde jsem nenašel jak je osazena polarita pinů u reproduktorku.Konektory na kablík nebude problém sehnat..Díky moc.Pište třeba i na    standa.texas@seznam.cz

bzučák škoda.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo
před 1 minutou, Aerotech napsal:

Ahoj, je tu někdo, kdo by byl schopen připojit předni originální parkovací senzory na OII facelift? Jedná se mi o natažení kabeláže , aby to fungovalo a zobrazovalo se to i na rádiu swing. Mám koupenej kompletni kit i s kabeláží. Jednotku, senzory, bzučák, tlačítko. 

Díky moc. 

Praha východ,  ale klidně dojedu jam bude třeba. 

Vloženo (editace)
V 3. 10. 2020 na 14:16, Vaša napsal:

myšleno pozice na konektoru

bude fungovat i když bude obráceně

Mám ještě prosbu.Lze tento bzučák použít jako náhradu pro  ? https://www.parkujeme.cz/detail/777-parkovaci-asistent-pbs-41 nebo je určen jen pro skodovácký asistent?Díky moc.Ještě doplním.Tento reproduktorek při zapojení k asistentu jen "cvaká" ale nepípá jako původní.Je to správně?

pbs-41-white.jpg

Editováno: , autor: texas1
doplnění
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, take se pripojuji s prosbou o pomoc s parkovacim asistentem (O2 RS MR08 pred FL). Parkovaci asistent original z vyroby predek+zadek. Pri vypnutem motoru vsechna cidla funkcni, bez prekazky ukazuji hodnotu 255, pri priblizeni k prekazce hodnota klesa. Po nastartovani je jeste 5 vterin vse v poradku a potom zacne predni senzor pravy vnitrni preskakovat z hodnoty 255 na 61 a to se stale opakuje. Obcas se k tomu prida i pravy vnejsi, ale to jen sporadicky. Diagnostika bez chyby, predni kabelaz nova, cidlo nove, zkousel jsem prohodit i z druhe strany, zadna zmena. Cidlo jsem zkousel vyndat z drzaku a dat pred naraznik, take nepomohlo. Na aute se nic nemenilo, problem zacal na podzim, predtim vse fungovalo v poradku. Je mozne, ze odchazi RJ nebo je mozne, ze to neco rusi od motoru? Za pripadne rady budu moc vdecny. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...