Tinno Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5kd919275bgru-parkovaci-senzor-de-18236.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Jucha Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) Zdravím, mam O2 FL rok vyroby 2012 vo vybave AMB, radio SWING. mohli by ste mi prosím napísať presné kody komponentov (senzory, kabelaž, jednotka - pripadne ešte ďalšie veci), ktoré by som mal zohnať, aby bolo zapojenie bez problému?. chcel by som iba zadné senzory a chcem to mať zároveň na SWINGu. Prípadne či by to fungovalo aj keby som v budúcnosti vymenil radio za Columbus. našiel som tieto jednotky: 1Z0919475, 1Z0919475B, 5J0919475 a 5J0919475A - je jedno ktorú kúpim? kabelaž: toto som nedohladal.. senzor: 1S0919275C našiel som aj 1S0919275B - aky je medzi nimi rozdiel? Som z Ostravy tak idealne keby tu bol niekto v okolí kto by mi to vedel spraviť.. Ďakujem Martin Editováno: 1. Duben 2020, autor: Martin Jucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Zdravim Na svojej O2 combi predfacelift MR2007 mam dorábané predne aj zadne senzory (už by mali byť facelift podľa foto) jednotka prakovákov je 1Z0 919 475 E a celé sa mi to zobrazuje na columbuse (OPS). Teraz chcem vymeniť zadný naraznik za RS (predfacelift) a kupil som to už so senzormi (taktiež senzory z predfaceliftu). Prvá otázka je, keď dám dole naraznik a svoje povodne senzory (facelift) odpojím a zapojím tie nove (predfacelift) bude to fungovať správne?? Druhá otázka, ak by senzory (predfacelift) v RS narazniku neboli funkčné je možne ich nahradiť mojimi pôvodnými (facelift)?? Ide o to že facelift senzory sú menšie a predfacelift väčšie, existuje na to nejaká redukcia?? Pre lepšie pochopenie pridávam aj foto. Dakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.newo Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 (editace) Dobrý den, mám rok 2014 s origo 8K senzory s OPS na rádiu Columbus a couvací kamerou. Dnes jsem jel se služební Oct stejného typu a ta navíc při couvání ukazovala cestu/rádius při zatáčení. Moje auto to ale nedělá. Byl jsem u kamaráda co má VCDS a tam nenašel položku na aktivace Vehicle Path. Čím to může být? Jednotka je 5K0 919 475 C přes CAN, auto má tažné. Děkuji Editováno: 18. Červen 2020, autor: jiri.newo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Otazočka. To ako važne neni možne domontovať predne parkovacie senzory original do Superb vyrobenych 2017 a vyššie? Lebo v autorizaku mi povedali že mi nemôžu dorobiť tie senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 originální lze rozšířit o přední jednotka, svazky, čidla, tlačítko, pípák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 12 hodinami, Vaša napsal: originální lze rozšířit o přední jednotka, svazky, čidla, tlačítko, pípák Ano určite, ale ja nechapem prečo mi v 10 autorizakoch povedali že to neni možne. A v dalsich 3 ze to stoji cez 1000euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Protože to neumí udělat a když to budou kódovat přes on-line tak jim to vyhodí chybu, že ta jednotka do vozu nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 8 minutami, h2o napsal: Protože to neumí udělat a když to budou kódovat přes on-line tak jim to vyhodí chybu, že ta jednotka do vozu nepatří. no tak očividne musím najsť niekoho kto to vie no , keby boli nejake tipy na niekoho by som bol vdačny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Nechapu original se koupit jako set https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/predni-parkovaci-senzory-superb-iii/p/3V0054630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 5 minutami, roubic napsal: Nechapu original se koupit jako set https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/predni-parkovaci-senzory-superb-iii/p/3V0054630 toto iste som ukazoval aj ja im a povedali ze to je pre auta vyrobene do prvej polovice roku 2016 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Nesmysl je tam 2015+ a neverim ze 2017 ma jinou elektriku zavolej na jejich infolinku nebo napis jim email at ti reknou jak to je ale tuty to proste jde oficialni cestou a i neoficialne ale taky to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 před 15 minutami, roubic napsal: Nesmysl je tam 2015+ a neverim ze 2017 ma jinou elektriku zavolej na jejich infolinku nebo napis jim email at ti reknou jak to je ale tuty to proste jde oficialni cestou a i neoficialne ale taky to jde Pouze pro vozy ŠKODA SUPERB s levostranným řízením vyrobené do KT 45/2016. Toto je aj v eshope ako pozeram to iste mi hovoria aj autorizaky no mne to pride hovadina dosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 před 9 hodinami, kubis14 napsal: Pouze pro vozy ŠKODA SUPERB s levostranným řízením vyrobené do KT 45/2016. Toto je aj v eshope ako pozeram to iste mi hovoria aj autorizaky no mne to pride hovadina dosť. Tady jsem bral ja na octavia 3 https://www.carsystems.eu/skoda-superb-3-3v0-park-pilot-front-w-ops-5q0919294-3v2927132p-upgrade-kit,id2449.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Zdravím,chtěl bych nahradit reproduktorek parkovacího asistenta "škodováckým" ale nikde jsem nenašel jak je osazena polarita pinů u reproduktorku.Konektory na kablík nebude problém sehnat..Díky moc.Pište třeba i na standa.texas@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 1/ + 2/ - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Myšleno z pohledu na obrázek tak je + vlevo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 myšleno pozice na konektoru bude fungovat i když bude obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 3. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 O.K. díky,jen jsem měl obavy abych ho neodpravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aerotech Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 před 1 minutou, Aerotech napsal: Ahoj, je tu někdo, kdo by byl schopen připojit předni originální parkovací senzory na OII facelift? Jedná se mi o natažení kabeláže , aby to fungovalo a zobrazovalo se to i na rádiu swing. Mám koupenej kompletni kit i s kabeláží. Jednotku, senzory, bzučák, tlačítko. Díky moc. Praha východ, ale klidně dojedu jam bude třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Zdarec kam se zapojují origo parkovací senzory O2 pred face do CAN pohonu nebo confortu? popripade jake jsou to pini v gateway. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2020 Pred FL komfort, FL pohon. Piny z hlavy bohuzel nevim, ale predpokladam, ze je to tady na foru uz minimalne 10x napsane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas1 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) V 3. 10. 2020 na 14:16, Vaša napsal: myšleno pozice na konektoru bude fungovat i když bude obráceně Mám ještě prosbu.Lze tento bzučák použít jako náhradu pro ? https://www.parkujeme.cz/detail/777-parkovaci-asistent-pbs-41 nebo je určen jen pro skodovácký asistent?Díky moc.Ještě doplním.Tento reproduktorek při zapojení k asistentu jen "cvaká" ale nepípá jako původní.Je to správně? Editováno: 20. Říjen 2020, autor: texas1 doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2020 tento neorig. asi používá piezo pípák škodovácký je reproduktor který více zatěžuje navzájem nezamenitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxs Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Ahoj, take se pripojuji s prosbou o pomoc s parkovacim asistentem (O2 RS MR08 pred FL). Parkovaci asistent original z vyroby predek+zadek. Pri vypnutem motoru vsechna cidla funkcni, bez prekazky ukazuji hodnotu 255, pri priblizeni k prekazce hodnota klesa. Po nastartovani je jeste 5 vterin vse v poradku a potom zacne predni senzor pravy vnitrni preskakovat z hodnoty 255 na 61 a to se stale opakuje. Obcas se k tomu prida i pravy vnejsi, ale to jen sporadicky. Diagnostika bez chyby, predni kabelaz nova, cidlo nove, zkousel jsem prohodit i z druhe strany, zadna zmena. Cidlo jsem zkousel vyndat z drzaku a dat pred naraznik, take nepomohlo. Na aute se nic nemenilo, problem zacal na podzim, predtim vse fungovalo v poradku. Je mozne, ze odchazi RJ nebo je mozne, ze to neco rusi od motoru? Za pripadne rady budu moc vdecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.