jogobelo Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Skús vymeniť aj ďalšie čidlo. Mne to robilo čidlo čo vôbec diagnostika nehlásila, to dávalo nejaké zle dáta a čidlo vedľa sa správalo ako tvoje, že hodnota lietala , ale mne to robilo stále aj pri zhasnutom motore. A rovnako keď nebola zima = vlhkosť vzduchu bola nízka tak to nerobilo . Bol prasknutý vstup na konektor do čidla. Tiež som menil kabeláž aj RJ a aj čídlo ale vždy len to jedno . Takže skontroluj všetky čísla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxs Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Myslis jako vymenit vsechny cidla ve predu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Skús vymeniť aj iné ak máš k dispozícii. Môže to robiť čidlo, ktoré vôbec diagnostika nehlási. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxs Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Jo mam jeste asi dve cidla nahradni, tak za zkousku nic nedam. Je pravda ze obcas blbne i leve predni vnejsi, tak tim zacnu a uvidime jestli by to mohlo byt tim. Ale je divne, ze pri vypnutem motoru to je vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Zdarec chlapi. Mám 2006 a chtěl bych tam předělat zadní pdc na po facelift aby se to zobrazovalo na rádiu columbus tak se chci zeptat zda musím měnit i čidla nebo stačí jen předělat zapojení na pofej. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Ahojte, mám problém so zadnými parkovacími senzormi na O2 Combi predFL. Po zaradení spiatočky pri zapnutých svetlách (xenóny) čidlá na pravej strane hlásia prekážku aj keď za autom nič nie je, občas pípajú od najväčšej vzdialenosti až po najmenšiu a stále dookola, inokedy len raz zapípajú, náhodilo prebliknú na rádiu. Prehodil som pravé čidlá za ľavé, nič sa nezmenilo, opäť to robila najmä pravá strana. Vypozoroval som, že keď sú svetlá vypnuté, tak to nerobí, resp. len veľmi sporadicky. Auto som mal na diagnostike, pri vypnutých svetlách ukazovali senzory hodnotu 255, akonáhle som zapol xenóny, pravé vnútorné (občas aj ľavé vnútorné) čidlo zmenilo hodnotu a vrátilo sa naspäť na 255. Čidlá som pokombinoval na rôznych pozíciach, stále rovnako. Nestretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin53 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Zdar chlapi. Jsem tu nově, potřeboval bych poradit. Mám octu 2008, 8 měsíc, předfacelift. Potřebuji rozchodit zadní parkováky-taktéž předface i s kabeláží. Ale jednotku mám nejspíše facelift 5J0 919 475 A, protože bych chtěl zobrazení na rádiu. Když připojím CANy na gateway na pohon 6 a 16 podle faceliftu, tak jednotka jen dlouze pískne a gateway ji ani nenajde-žádná komunikace. Po vyzkoušení na staré zapojení, piny 5 a 15 se pro jistotu neděje vůbec nic,a zblázní se půlka palubky. Jde mi o to, jestli tahle jednotka bude fungovat na předface autě s předface senzorama nebo jestli musím sehnat taktéž předface jednotku, případně jakou?? Sorry, jsem s toho už jelen. Budu vděčný za každou radu, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 (editace) Tady mas co budes potrebovat. Ja sem take daval do 2006 fejs jednotku na columba a vse funguje. koukni jak to mas zapojene. Editováno: 18. Březen 2022, autor: exer20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 (editace) mas to spatne zapojene pred fejs je na 7 a 14 can konfortu Editováno: 18. Březen 2022, autor: exer20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin53 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 před 10 hodinami, exer20 napsal: mas to spatne zapojene pred fejs je na 7 a 14 can konfortu Takže i pokud dám jednotku OPS od 2009, tak nechat podle starého zapojení? Ještě pro doplnění gateway je 1K0 907 530 Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Spoiler Ne pokud dáš fejs jednotku tak zapojit podle fejs. Takže jinak komunikace a i jinak čidla mají společnou kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin53 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Takže mám zapojeno správně. Mám na zkoušku i zadní kabeláž s cidlama facelift a výsledek je stejný. Gateway jednotku nenajde-žádny signál/komunikace. Gateway 8 měsíc 2008 s Q člen na konci je divné, že by nepodporovala face jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Zkus ještě přehodil ty oranžové kabeli. Myslím jako mezi sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Gateway jednotka musí podporovat adresu 10 ta je pro face PDC, predface je na adrese 76. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin53 Vloženo 19. Březen 2022 Sdílet Vloženo 19. Březen 2022 Desítku podporuje nebo je aspoň tedy v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 MR2008 má už gatewaye jako FL, takže umí FL PDC, rádia atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kris7ián Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Ahojte mam problem s parkovacími senzormi ked zaradim spiatočku tak senzory začnu iba pipat a na rádiu iba prebliknu a nefunguju.Možno 1 krat z 10 ako zaradim spiatočku tak funguju presne a ide kazdy senzor kde môže byt problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Problém může být kdekoliv, zajeď si na diagnostiku a uvidíš co napíše, ta je vždy základ při řešení problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 V 26. 3. 2022 na 15:54, Kris7ián napsal: Ahojte mam problem s parkovacími senzormi ked zaradim spiatočku tak senzory začnu iba pipat a na rádiu iba prebliknu a nefunguju.Možno 1 krat z 10 ako zaradim spiatočku tak funguju presne a ide kazdy senzor kde môže byt problem ? Odchádza, alebo odišiel niektorý zo senzorov, diagnostika Ti povie ktorý konkrétne .... Mne to cca dva týždne pískalo asi 10.15sec potom naskočil, teraz už chyba chneď po zapnutí. Jeden (už druhý) bol poškodený (nie mechanicky) ... po výmene všetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Pomůže mi někdo pls při zapojení předních senzoru ?? Mám RS 2 FL s výroby se zadními senzory a chtěl bych přední. Aktuálně mám senzory namontované v předním nárazníku. Dále potřebuji jak všechno zapojit aby to fungovalo správně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 A vše potřebné máš? Jinou jednotku 8K, vnitřní kabeláž, tlačítko a repracek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 před 1 hodinou, exer20 napsal: A vše potřebné máš? Jinou jednotku 8K, vnitřní kabeláž, tlačítko a repracek? Ano, všechno potřebné jednotku pro 8K, reprák a tlačítko také. Natáhl jsem kabeláž do nárazníku zapojil čidla. Dále asi dostat vnitřní kabeláž do interiéru z motorového prostoru ... dále bych potřeboval kam co zapojit a rozmístit aby to všechno po diagnostice fungovalo .. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Ano natahnou vnitřní od jednotky do nárazníku. Ja to tahal po straně řidiče. Repracek sem dal kam se vešel pod přístrojovku. Když tak jestli máš Facebook ta si mě tam najdi pomůžu ti tohle psaní přes fórum je na prd. Lukáš Klasna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 7. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2022 Napiš mi přes mesnger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Přeci bych jen potřeboval radu od zkušených ohledně předních PDC zapojení do jednotky, protáhl jsem vnitřní kabeláž až na C sloupek a zbyli mi dva piny, pin č.7 a pin č.8 v barevnosti kabely hnědý a červený .. ve schématu nejsem schopný zjistit kam tyto dva piny zapojit do jednotky 8K ... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.