Petik Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Nevite jestli existuje něco jako blow off ventil pro turbo, taky pro benzin. motor bez turba - chtěl bych něco takovyho na svou 2.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 myslím že nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Vlasti jak chces dat prepousteci ventil BLow na motor kde neni tlak :D :D Dej tam sani KaN vyfuk Superspint a mas zvuk naozaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jednině dát do výfuku píšťalu která napodobuje zvuk turba, prodávají ji cca za 300kč. Ale nevím zda to bude ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Píšťalu nechcu. Přemýšlím o dvojtém duplex vyfuku... Bude muset stačit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 No dej tam bud Layting nebo supersprint :)cena teda silena ale zvuk bude jako z hororu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 na vyfuk mam znamyho - delal mi i na Fabču a super zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já si na Layiting nemůžu stěžovat.Měl jsem ho na golfu a nádherný zvůk,žádná divočina.Byl jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Layting je skvelej pomer cena vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 2 Petik: jó duplex bych taky rád, viděl jsem i origo sportovní a taky se mi líbil. Jediný z čeho mám obavy je vyříznutí nárazníku. Nechci tam ten hnusnej difuzor a moc se mi nelíbí ani ta linka co má např. Edition 100. Ale moc možností asi není, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Na 1,8T je idealne od firmy Forge: Alebo pak rovno HKS: Turbo diesel: Tiez som nieco podobne zvazoval, ale trosku ma odraza montaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 2 Petik: jó duplex bych taky rád, viděl jsem i origo sportovní a taky se mi líbil. Jediný z čeho mám obavy je vyříznutí nárazníku. Nechci tam ten hnusnej difuzor a moc se mi nelíbí ani ta linka co má např. Edition 100. Ale moc možností asi není, že? Přesně tak - z upravy narazniku mam taky obavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Trochu jsem pátral a ve středu budu mít schůzku s človíčkem kterej se montáží výfuků zabejvá, tak snad zjistím víc možností. Hlavně co se týče vyříznutí nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Co jsi zjistil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zapomněl jsem to sem napsat. Co mi řikal tak po vyříznutí je několik možností. Buď to vytvaruje horkovzduškou (zahne dovnitř) a pak se to přelakuje (což si nedovedu moc představit) nebo s velký části dává ten difuzor. Myslel jsem, když mi ho dohodili tak to bude trochu víc ovládat. K němu bych si to teda nedal. Takový ti plechový <|>iny okolo taky neberu. Takže jsem vlastně tam kde jsem byl. Asi to nechám bejt a počkám až uhnije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) http://bidrin.cz/shop/index.php?main_page=...aa9f4a084430d32 Firma ma sidlo medzi Brnom a Prahou, ma s nou niekto nejake skusenosti. Mozno by som tam skocil a rovno si ho nechal namontovat. Bidrin v Octavii RS 1,8t http://www.tuning.sk/dokument-skoda-octavi...drin-motor-tuni Editováno: 6. Březen 2009, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Na ne jsem taky koukal - jen mi chybi to turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Uz niekolko krat som tam skusal volat ale beznadejne. Aj jedna firma co sidli u nas od nich brala MkII-ky, ale uz pol roka nevedia dodat ani jeden kus. Pokial by niekto byval kusok odtial, alebo mal nejake info, bol by som vdacny. Bidrin Performance Varhánkova 268 588 13 POLNÁ ICO:633 77 217 DIC:CZ 7710083502 +420 777711951 obchod@bidrinperformance.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-Abe Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Mozna se budete divit,ale existuje BOV i pro atmosferu. Samozdrejme,ze nic neodpousti,ani neprepousti - pouze vydava onen zvuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 (editace) hod sem nejaky info, odkaz, ... Editováno: 21. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 a co tohle... http://www.race-land.cz/detail.php?id=2969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Zkoušel někdo na tento motor ? 96kW .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Co ja vim tak na diesla se to nedává malý efekt....A myslim,že na superba si to dá jen blázen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 Máš ho tam již z výroby,ale u nafťáka není zase tolik slyšet,nejvíc u studeného motoru a u KKK turba,a to nevim jestli na Superbovi vubec bylo.Da se koupit elektrickej blow na diesela,ale je to traparna :*) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.