Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevite jestli existuje něco jako blow off ventil pro turbo, taky pro benzin. motor bez turba - chtěl bych něco takovyho na svou 2.8 :(

myslím že nee

Vlasti jak chces dat prepousteci ventil BLow na motor kde neni tlak :D :D :D :D

Dej tam sani KaN vyfuk Superspint a mas zvuk naozaj :p

Jednině dát do výfuku píšťalu která napodobuje zvuk turba, prodávají ji cca za 300kč. Ale nevím zda to bude ono.

• Autor

Píšťalu nechcu. Přemýšlím o dvojtém duplex vyfuku... Bude muset stačit...

No dej tam bud Layting nebo supersprint :)cena teda silena ale zvuk bude jako z hororu :)

• Autor

na vyfuk mam znamyho - delal mi i na Fabču a super zvuk...

Já si na Layiting nemůžu stěžovat.Měl jsem ho na golfu a nádherný zvůk,žádná divočina.Byl jsem spokojen

;) Layting je skvelej pomer cena vykon :)

2 Petik: jó duplex bych taky rád, viděl jsem i origo sportovní a taky se mi líbil. Jediný z čeho mám obavy je vyříznutí nárazníku. Nechci tam ten hnusnej difuzor a moc se mi nelíbí ani ta linka co má např. Edition 100. Ale moc možností asi není, že?

Na 1,8T je idealne od firmy Forge:

Alebo pak rovno HKS:

Turbo diesel:

Tiez som nieco podobne zvazoval, ale trosku ma odraza montaz.

• Autor
2 Petik: jó duplex bych taky rád, viděl jsem i origo sportovní a taky se mi líbil. Jediný z čeho mám obavy je vyříznutí nárazníku. Nechci tam ten hnusnej difuzor a moc se mi nelíbí ani ta linka co má např. Edition 100. Ale moc možností asi není, že?

Přesně tak - z upravy narazniku mam taky obavy..

Trochu jsem pátral a ve středu budu mít schůzku s človíčkem kterej se montáží výfuků zabejvá, tak snad zjistím víc možností. Hlavně co se týče vyříznutí nárazníku...

• 3 týdny později...
  • Autor

Co jsi zjistil ?

Zapomněl jsem to sem napsat. Co mi řikal tak po vyříznutí je několik možností. Buď to vytvaruje horkovzduškou (zahne dovnitř) a pak se to přelakuje (což si nedovedu moc představit) nebo s velký části dává ten difuzor. Myslel jsem, když mi ho dohodili tak to bude trochu víc ovládat. K němu bych si to teda nedal. Takový ti plechový <|>iny okolo taky neberu.

Takže jsem vlastně tam kde jsem byl. Asi to nechám bejt a počkám až uhnije :smich:

• 1 měsíc později...
  • Autor

Na ne jsem taky koukal - jen mi chybi to turbo :help:

Uz niekolko krat som tam skusal volat ale beznadejne. Aj jedna firma co sidli u nas od nich brala MkII-ky, ale uz pol roka nevedia dodat ani jeden kus. Pokial by niekto byval kusok odtial, alebo mal nejake info, bol by som vdacny.

Bidrin Performance

Varhánkova 268

588 13 POLNÁ

ICO:633 77 217

DIC:CZ 7710083502

+420 777711951

obchod@bidrinperformance.com

post-21208-1236789846_thumb.jpg

• 3 měsíce později...

Mozna se budete divit,ale existuje BOV i pro atmosferu.

Samozdrejme,ze nic neodpousti,ani neprepousti - pouze vydava onen zvuk...

• 1 měsíc později...
  • Autor

hod sem nejaky info, odkaz, ...

Upraveno od žralok

• 2 týdny později...
  • 3 roky později...

Zkoušel někdo na tento motor ? 96kW ....

Co ja vim tak na diesla se to nedává malý efekt....A myslim,že na superba si to dá jen blázen...

• 3 týdny později...

Máš ho tam již z výroby,ale u nafťáka není zase tolik slyšet,nejvíc u studeného motoru a u KKK turba,a to nevim jestli na Superbovi vubec bylo.Da se koupit elektrickej blow na diesela,ale je to traparna :*)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.