SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A co taková ludra žere, když s tím člověk hopsá po těch kopečcích?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Počítej minimálně 15 litru na sto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já nechci počítat, já chci vědět, kolik to ukázalo Baurakovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 25 l Skajo. Taky sem tam byl. To žere i trávu u cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A co taková ludra žere, když s tím člověk hopsá po těch kopečcích?? ja jsem mel prumer 50l, jinak rikal, ze treba po Praze s tim umi jezdit kolem 15l. pak tam ma krasavce s kterym obcas jezdi i 250km/h a to rikal, ze uz tam tece kolem 110l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Počítej minimálně 15 litru na sto... tak to jsi určitě hodně podstřelil, 15 to bude žrát pohodovou jízdou V terénu si typnu tak 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Cože??? Mě je špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak teď koukám, že jsem se trefil naprosto přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak těch 110l je sada, to už musí ručička klesat v reálným čase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To jo co minuta litr dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak těch 110l je sada, to už musí ručička klesat v reálným čase no rikal v Praze plna a kousek za Brnem musel tankovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ale každopádně to musi bý docela suprovej zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Můžeš si přijed zajezdit Romčo. Mám tam kámoše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 na kolik l to má nádrž? známej měl H2, jezdil na Shell V-Power a spotřeba běžně kolem 30l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Můžeš si přijed zajezdit Romčo. Mám tam kámoše. to by se mi taky líbilo ..H2 nebo H3 je můj dávný sen prostě Hummer je podle mě AUTO s velkým A.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Až tak jo,Rosto? Mě strašně láká udělat někdy skok s padákem.Rodině už jsem to před rokem oznámil že to chci dostat jako dárek ale bohužel zatím dělaji mrtvého brouka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak do toho bych nešel. To už je na mě velkej Extreme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 No vidiš to.A mě to strašně láka i přesto že mám půd sebezáchovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Kurňa to žere ako ZIL 100/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 KAŽDÁ SRANDA NĚCO STOJI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) a já si Háčko stejně jednou koupím , jako si Ty Romane skočíš tandem .... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: ale já nechci tandém! Já chci skočit sám a vím že to neni prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty woé sám....tak to se nedivím že Ti to rodinka nechce sprostředkovat....tandem ještě asi jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 na vánoční dárky je dle mě ještě dostatek času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Na ty hlavní nákupy určitě, ale my už máme třeba doma 2 dárky koupené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.