Prosinec 25, 200816 r Autor Nene! Vittoriu jsem to nadělil já a on mi to pouze zaplatil! ale má taky pěknou hračku
Prosinec 25, 200816 r jojo viki si kupuje darky predevsim sam vostatni na nej serou mam 500 clenu a nic :D jedine romario se pochlapil :D:D:D ne vy mi date darek kdyz zaplatite pak to kilo a ja pak zaplatim tech deset tisic faktur
Prosinec 25, 200816 r Vánoční stromeček a jeho ochránce... Tolik darů si u Roomáriovi ani nezasloužíte, ne???
Prosinec 25, 200816 r Autor Najmis: ty krávo! Hustej strom.No Vy v těch horách se s tim prostě neserete,vid? Pilku do ruky a šupky dupky do lesa Upraveno Prosinec 25, 200816 r od Romariooo
Prosinec 25, 200816 r Autor Toho pána znám! ale ten černovlasej pes vlevo ...s tim jsem se ještě nesetkal.Chlapci nevíte co je s Fattym? Začíná mě tady chybět prdelka moje...
Prosinec 25, 200816 r Toho pána znám! ale ten černovlasej pes vlevo ...s tim jsem se ještě nesetkal.Chlapci nevíte co je s Fattym? Začíná mě tady chybět prdelka moje... Zřejmě se věnuje rodině...nebo Magduš z vánočního shonu porodila
Prosinec 25, 200816 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Prosinec 25, 200816 r no já byl taky hodnej nějaký trígo od US od toho samýho kalhoty, pak nový játro (ledvinku) a kosmetickou tašku, rukavice na hory a to je je všejáá dy dáá Dane držím palce ať je vše OK a koukam krysa (čti mishicka se probral ze spánku , ale docela pozdě nejdřív prudí z besídkou a pak tam ani nepáchne)
Prosinec 25, 200816 r a koukam krysa (čti mishicka se probral ze spánku , ale docela pozdě nejdřív prudí z besídkou a pak tam ani nepáchne) Ti dám krysu Zrovna jsem řešil nepříjemnou osobní věc, takže jsme vážně neměl ani pomyšlení besídkovat, sry.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.