TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak co je s Váma? Nikdo nic už nedostal? Já snad začnu hrát na Ježiška! to víš, já zlobil, tak jsem dostal prdlajs , ale děcka maj z nových hraček vánoce ještě dneska. A teď vážně, jen to co jsem si nakoupil sám, většinou na ryby a jinak naprosto nezajímavé peachoviny. Poprvé jsem nedostal kosmetiku, promluvil jsem ženě do duše, protože se mi každej rok jen zvětšovaly zásoby kosmetiky, kterou nepoužívám. Jako mi fakt stačí jedno univerzální mýdlo-šampon v jednom, tak je fakt mimo ošekávat, že budu používat mýdel několik na xycht, na šulína, na.... jako ta moje. Stejně si nejlíp nakoupím sám. Ale žena byla evidentně potěšena hlavním dárečkem odemne(teda dostala odemně jen dva, ale zato mně to přišlo na (bez 10,-Kč) 40tis. ), jinak si taky nakoupila sama. Každopádně pod větvema bylo dost narváno. Speciálně mladej nevěděl s čím si hrát dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak sem dej nějaké fotečky Tome! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ... na šulína, na.... jako ta moje. Tohle je zajímavá pasáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 no ale ono to tak je, na různý části těla má žena různý mýdla(tekutý). A nějak nechápe, proč nechci používat víc než jen jedno. No uznejte, kdo by se s tím sral. Nastříkám do dlaně a namydlím se celý, opláchnu a je hotovo. Přece se s tím nebudu srát. Já nechápu, že si vůbec pamatuje, která sračka je na co? Pak následujou další jakési mastičky či co to je a zase několik druhů, každý na něco jinýho. To mi hlava nebere. A 6 letá dceruška to dokonale napodobuje a ví co je na co a já jsem divnej, že tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já Ti rozumím a ani kvůli tomu nemusíš používat slova s kořenem srá- v různých slovních druzích :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nejsladčí vánoční dáreček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Nejak jsem z toho jelen.. Na 1. fotce je holcina, na druhe taky, ale zda se mi, ze jina... Tzn. ze mas 3 deti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Mě mile překvapily a potěšily tyhle 2 věcičky od bráchy a jeho přitulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 jééé, to kulatý se znakem škoda bych chtěl takyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 napiš ježíškoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballu Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tak se taky pochlubím, mě ježíšek donesl lemy a křidélko na mého kombíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Davon: jsi pozorný chlapec tam kde jsem sám s holčičkou tak to je mýho bráchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Já byl letos taky celkem hodný :-) jednodenní kurz powerkitingu s instruktorem a pak sadu nářadí http://www.landsmann.cz/?cls=stoitem&stiid=28813 Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 To je moc pěkný a užitečný dáreček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tak se taky pochlubím, mě ježíšek donesl lemy a křidélko na mého kombíčka Ježíšek nakupuje u Milotecu jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ja dostal jeste neco krom telefonu od romaria ale nereknu hihih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ja dostal jeste neco krom telefonu od romaria ale nereknu hihih No tak kluciii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 nenenenene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak já to teda řeknu noo...byla to sladká pusa! ale o ničem jiném fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Nam to bylo jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 haaaaaa jen jedna jo edit: sem asi mel doplnt carky do predchoziho postu ale ten druhej nebyl od romaria, ten prisel sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ja dostal stale NIC.. Ani od Romarioooa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Tvuj hlavni krasny darek te ceka, nebo se pletu. Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Davon pěkně kecá! Ten ode mě chtěl nejdřive jednu pusu a pak volal že chce dvě...no neni to tak Davone? Prostě po mě jedou kluci no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.