Petus Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Moc pěkný kalendář! Dá se to někde ještě koupit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ja si myslim ze to jeste jde, koukni se tady: http://www.211squadron.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Krásně jsi to napsal a nezbývá nic jiného než souhlasit.Ano! Je to tak.A kdes kupoval Octávku? kupoval jsem jí přímo v Hradci u nádraží tam jsem měl spicha s tím chlapíkem, on byl z Cerekvice myslím to si nepamatuji mám to na kupní smlouvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Jinak Pardubice olé!!! Koukám tady je spousta Pardubáků?? To je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 theFrigo: díval jsem se na ten odkaz ale nic jsem tam nenašel.Zkusim se poptat.Každopádně díky moc a vše NEJLEPŠÍ VŠEM ČLENŮM DO NOVÉHO ROKŮ 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 i já se přidávám: VŠE NEJ..... DO NOVÉHO ROKU!!!!! HLAVNĚ ZDARÍ LÁSKU A SPOSTU KM BEZ NEHOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 theFrigo: díval jsem se na ten odkaz ale nic jsem tam nenašel.Zkusim se poptat.Každopádně díky moc a vše NEJLEPŠÍ VŠEM ČLENŮM DO NOVÉHO ROKŮ 2009 je to tam, příspěvěk ze 7/11 Kalendář 211. taktické letky pro rok 2009 je ve výrobě. Konečně jsem vybrali ty správné fotky a kalendář putuje do tisku... Jedná se o nástěnný kalendář formátu A2, který má celkem 14 stránek, jeho cena bude cca 250Kč. Kdo bude mít zájem ho vlastnit, více informací se dozví na mailu: 211.squadron@seznam.cz. A pro ostatní tu máme pár fotografií, které v kalendáři nenajdete. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Díky moc.Podívam se na to a objednám ho přes net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 "PE EF KA" SEM - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58577 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jj už je tam kde má být spletl jsem se a překoul se o jednu místnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) Já jsem dostal modýlek toho co mám dole před domem a dokonce i ve stejné barvě akorát nemám hagusy. Editováno: 1. leden 2009, autor: combi66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 tak to mame rovnake auta chlape ..moc dobry vkus mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Myslim, že nemate. Ten model je Octavia Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Já jsem dostal modýlek toho co mám dole před domem a dokonce i ve stejné barvě akorát nemám hagusy. To je Octa ne? :D a modra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 A já jsem neodolal a koupil jsem si vánoční dárek teprve dnes Autorádio Alpine CDE-9871 R za 2299,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak to mame rovnake auta chlape ..moc dobry vkus mas Jojo je to Octavia I (Tour) ale to neva díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Myslim, že nemate. Ten model je Octavia Tour Máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To je Octa ne? :D a modra? Ano pane je to Octa I model 1:24. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 mě čeká koupě dárku v pondělí, jen co hned otevřou obchůdek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ty slavíš vánoce jako v Rusku? je fakt že si nejraději kupuju dárky sám sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 mě čeká koupě dárku v pondělí, jen co hned otevřou obchůdek :smich: K narozkam nekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 slavím je normálně , jen jsem ten dárek našel až během Vánoc a měli tam zavřeno přes svátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Tak já jsem dostal od ježucha 22" krasavce LG W2284F-PF .... je to mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Sleep77 : pěknej dáreček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.