Prosinec 31, 200816 r Krásně jsi to napsal a nezbývá nic jiného než souhlasit.Ano! Je to tak.A kdes kupoval Octávku? kupoval jsem jí přímo v Hradci u nádraží tam jsem měl spicha s tím chlapíkem, on byl z Cerekvice myslím to si nepamatuji mám to na kupní smlouvě
Prosinec 31, 200816 r Autor theFrigo: díval jsem se na ten odkaz ale nic jsem tam nenašel.Zkusim se poptat.Každopádně díky moc a vše NEJLEPŠÍ VŠEM ČLENŮM DO NOVÉHO ROKŮ 2009
Prosinec 31, 200816 r i já se přidávám: VŠE NEJ..... DO NOVÉHO ROKU!!!!! HLAVNĚ ZDARÍ LÁSKU A SPOSTU KM BEZ NEHOD
Prosinec 31, 200816 r theFrigo: díval jsem se na ten odkaz ale nic jsem tam nenašel.Zkusim se poptat.Každopádně díky moc a vše NEJLEPŠÍ VŠEM ČLENŮM DO NOVÉHO ROKŮ 2009 je to tam, příspěvěk ze 7/11 Kalendář 211. taktické letky pro rok 2009 je ve výrobě. Konečně jsem vybrali ty správné fotky a kalendář putuje do tisku... Jedná se o nástěnný kalendář formátu A2, který má celkem 14 stránek, jeho cena bude cca 250Kč. Kdo bude mít zájem ho vlastnit, více informací se dozví na mailu: 211.squadron@seznam.cz. A pro ostatní tu máme pár fotografií, které v kalendáři nenajdete. ...
Leden 1, 200916 r Já jsem dostal modýlek toho co mám dole před domem a dokonce i ve stejné barvě akorát nemám hagusy. Upraveno Leden 1, 200916 r od combi66
Leden 2, 200916 r Já jsem dostal modýlek toho co mám dole před domem a dokonce i ve stejné barvě akorát nemám hagusy. To je Octa ne? :D a modra?
Leden 2, 200916 r A já jsem neodolal a koupil jsem si vánoční dárek teprve dnes Autorádio Alpine CDE-9871 R za 2299,- Kč
Leden 2, 200916 r tak to mame rovnake auta chlape ..moc dobry vkus mas Jojo je to Octavia I (Tour) ale to neva díky
Leden 3, 200916 r Autor Ty slavíš vánoce jako v Rusku? je fakt že si nejraději kupuju dárky sám sobě...
Leden 4, 200916 r mě čeká koupě dárku v pondělí, jen co hned otevřou obchůdek :smich: K narozkam nekomu?
Leden 5, 200916 r slavím je normálně , jen jsem ten dárek našel až během Vánoc a měli tam zavřeno přes svátky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.