cokapid Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Ahojte, montoval jsem nové strobo do předních face světel. Bohužel něco napadlo dovnitř a musel jsem u jednoho kusu sundal dokonce sklo a vše vyčistit. sklo resp. plat šel dolů suprově a zpět také jen se mě to světlo teď mlží....proč tomu tak je? Musím celé sklo znovu zatmelit?Popř. co použít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 zkus oddelat zadni krytku vem fen na vlasy a zepredu to zahrivej dokud se ta vlhkost neztrati melo by to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 zkus oddelat zadni krytku vem fen na vlasy a zepredu to zahrivej dokud se ta vlhkost neztrati melo by to pomoct No ono je paradox v tom že když stojím tk se světla odmlží a jakmile někam jedu a zastavím tak je jedno zamlžené třeba. Světlo jsem odlepil ale zpět jsem ho jen nacvakl na ten starý tmel , drží to perfektně ale je možné že to chce zasilikonovat třeba? na umytí skla jsem použil okenu a pak světlo vysušil na topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Je dost pravděpodobný, že ti to už netěsní jak by mělo, taky se mi to u starých světel stávalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.