Publikováno Prosinec 25, 200816 r Ahojte, montoval jsem nové strobo do předních face světel. Bohužel něco napadlo dovnitř a musel jsem u jednoho kusu sundal dokonce sklo a vše vyčistit. sklo resp. plat šel dolů suprově a zpět také jen se mě to světlo teď mlží....proč tomu tak je? Musím celé sklo znovu zatmelit?Popř. co použít?
Prosinec 25, 200816 r zkus oddelat zadni krytku vem fen na vlasy a zepredu to zahrivej dokud se ta vlhkost neztrati melo by to pomoct
Prosinec 25, 200816 r Autor zkus oddelat zadni krytku vem fen na vlasy a zepredu to zahrivej dokud se ta vlhkost neztrati melo by to pomoct No ono je paradox v tom že když stojím tk se světla odmlží a jakmile někam jedu a zastavím tak je jedno zamlžené třeba. Světlo jsem odlepil ale zpět jsem ho jen nacvakl na ten starý tmel , drží to perfektně ale je možné že to chce zasilikonovat třeba? na umytí skla jsem použil okenu a pak světlo vysušil na topení.
Prosinec 26, 200816 r Je dost pravděpodobný, že ti to už netěsní jak by mělo, taky se mi to u starých světel stávalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.