Publikováno Prosinec 26, 200816 r Dívám se po černých kolech, tak bych byl rád, kdyby jste mi poradili....
Prosinec 26, 200816 r Podíve jse sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18754 Je to dlouhé vlákno, ale černých tam pár bylo. I když mám pocit, že si většinu nechali majitelé stříknout sami.
Prosinec 26, 200816 r Autor Podíve jse sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18754Je to dlouhé vlákno, ale černých tam pár bylo. I když mám pocit, že si většinu nechali majitelé stříknout sami. díky, mrkl jsem na to, ale nic moc...nejvíc mě tam zaujalo, když cosby napsal, že kola nejsou o penězích
Prosinec 26, 200816 r Autor Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa... Romariooo: Co to jsou za kola? Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy
Prosinec 26, 200816 r MadMikeO2 má kola z audi R8. Prostě nádhera. Jsou to teda 19". Kdybys je stříknul... Upraveno Prosinec 26, 200816 r od j0ska
Prosinec 26, 200816 r Nevim, cerny kola me moc neberou. Videl jsem ale klasicke 18" Zenith v uprave tmavy chrom. Foto bohuzel nemam (nebylo cim fotit), ale barva byla stejna jako u kol L&K na OI. (viz. mizerny oficialni foto) To byla mňamka.
Prosinec 26, 200816 r Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa...Romariooo: Co to jsou za kola? Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy Mě se taky líbí OZ
Prosinec 26, 200816 r Autor Já na žádnou... Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta
Prosinec 26, 200816 r Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta Spíš bílé, viz. výše, černá kola jsou humusná, skoro všechna...
Prosinec 26, 200816 r Autor Spíš bílé, viz. výše, černá kola jsou humusná, skoro všechna... hádat se nebudu ale tohle se mi celkem líbí Bez_n_zvu.bmp
Prosinec 26, 200816 r Autor Bílá kola zase musí být děsně nepraktická. bílý bych si dal jedině co tu má na fóru taky borec s oIIrs bílou..psal tam, že s tím jezdí pech atd... ale ty asi budou dosti mastný...
Prosinec 26, 200816 r hádat se nebudu ale tohle se mi celkem líbí Tahle kola podle mě vyniknou až v rozměru 19" a víc.
Prosinec 26, 200816 r Autor Tahle kola podle mě vyniknou až v rozměru 19" a víc. neříkej mi, že 18" budou vypadat blbě?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.