Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa...

Romariooo: Co to jsou za kola?

Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy :(

Vloženo

Nevim, cerny kola me moc neberou. Videl jsem ale klasicke 18" Zenith v uprave tmavy chrom. Foto bohuzel nemam (nebylo cim fotit), ale barva byla stejna jako u kol L&K na OI. (viz. mizerny oficialni foto)

To byla mňamka. :palec2:

post-9-1230299114_thumb.jpg

Vloženo
Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa...

Romariooo: Co to jsou za kola?

Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy :(

Mě se taky líbí OZ -_-

Vloženo
Já na žádnou... ;)

Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... ;)

Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta :)

Vloženo
Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... ;)

Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta :)

Spíš bílé, viz. výše, černá kola jsou humusná, skoro všechna...

Vloženo
Bílá kola zase musí být děsně nepraktická.

bílý bych si dal jedině co tu má na fóru taky borec s oIIrs bílou..psal tam, že s tím jezdí pech atd...

ale ty asi budou dosti mastný...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...