kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Dívám se po černých kolech, tak bych byl rád, kdyby jste mi poradili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Podíve jse sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18754 Je to dlouhé vlákno, ale černých tam pár bylo. I když mám pocit, že si většinu nechali majitelé stříknout sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Podíve jse sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18754Je to dlouhé vlákno, ale černých tam pár bylo. I když mám pocit, že si většinu nechali majitelé stříknout sami. díky, mrkl jsem na to, ale nic moc...nejvíc mě tam zaujalo, když cosby napsal, že kola nejsou o penězích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 To nevím, ale bez peněz kola nekoupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nejhezčí a nejelegantnější Octávie kterou jsem kdy viděl.Je Boži! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Pěkná hlavně proto, že to jsou alepoň 19". Mě se třeba líbí trochu jiný styl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak tak, to jsou 19 minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa... Romariooo: Co to jsou za kola? Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 každopádně 18" mi bohatě stačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 To nevím, ale bez peněz kola nekoupíš. Kola jsou čistě jen o penězích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 (editace) MadMikeO2 má kola z audi R8. Prostě nádhera. Jsou to teda 19". Kdybys je stříknul... Editováno: 26. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 kdepak, žádný stříkání černý z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nevim, cerny kola me moc neberou. Videl jsem ale klasicke 18" Zenith v uprave tmavy chrom. Foto bohuzel nemam (nebylo cim fotit), ale barva byla stejna jako u kol L&K na OI. (viz. mizerny oficialni foto) To byla mňamka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 já bych si taky nedal černý kola na jinou než bílou barvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já na žádnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Podle mě dost významně záleží na barvě vozu....očividně víte, že já mám bílé, tím pádem sháním kola spíše do černa...Romariooo: Co to jsou za kola? Mně se líbí OZ anniversary, ale kdosi mi psal, že s něma měl jeho známej problémy Mě se taky líbí OZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já na žádnou... Já taky ne. A co tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Já na žádnou... Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mě se taky líbí OZ ty prostřední jsem měl na "stodvacítce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Sry, ale to pak nemáte s Mischickou vkus, dávat stříbrná kola na bílé auto.... Na bílé patří černý...samozřejmě každý dle svého gusta Spíš bílé, viz. výše, černá kola jsou humusná, skoro všechna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Bílá kola zase musí být děsně nepraktická. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Spíš bílé, viz. výše, černá kola jsou humusná, skoro všechna... hádat se nebudu ale tohle se mi celkem líbí Bez_n_zvu.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Bílá kola zase musí být děsně nepraktická. bílý bych si dal jedině co tu má na fóru taky borec s oIIrs bílou..psal tam, že s tím jezdí pech atd... ale ty asi budou dosti mastný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 hádat se nebudu ale tohle se mi celkem líbí Tahle kola podle mě vyniknou až v rozměru 19" a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tahle kola podle mě vyniknou až v rozměru 19" a víc. neříkej mi, že 18" budou vypadat blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.