Ol@f Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 OK. To nebylo na pneuservis ale spis na prodejce kol. Pripadne mi ze je tam toho moc, ja na novejch kolech a gume mel tusim jeden ctverecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Jo v pohodě. Abych pravdu řekl, ani jsem se na to moc nedíval, kolik je tam závaží. Ale jestli je to jen na jednom kole, tak půjde na zadní nápravu. Ale jak jsem psal, tolik závaží jsem měl i na novém kole od Borbetu, takže jsem se nad tím nějak napozastavoval. Ale díky za upozornění Editováno: 27. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já bych nejaky zavazi neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Já právě také ne. Jak jsem psal, závaží jsem měl i na jiných elektronech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak jsem nakonec objednal RSWW 242 18"x7,5" Et35 dneska mi volali ze uz je maj na prodejne zitra pro ne jedu, gumy uz jsem taky koupil takze to zejtra necham i obout. Az budu mit doma hodim sem nejaky foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jinak jsou to tyto... Videl jsem je na OII v 17" a vypadaly maly tak doufam ze ty 18" budou v poho... Prece jenom je Octavka velky auto a na to maj prijit velky kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 pekny pekny, to jsem zvedav jak budou vypadat. Hod sem potom teda foto. BTW neni brzo to jeste prezouvat na letni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No u nas dnes pada snih takze se prezouvani odsouva na neurcito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hmmm, ty kola vypadají zajímavě. Jsem zvědavý jaké budou na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak uz mam kola doma i obuty ale na auto jsem je zatim nedal o vikendu ma u nas jeste snezit, a nerad bych si rozbil hubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Tak uz mam kola doma i obuty ale na auto jsem je zatim nedal o vikendu ma u nas jeste snezit, a nerad bych si rozbil hubu... Máš to pěkné(jaké tam máš ET)? Kola dělaj auto.Jak to obuješ nafoť to zepředu. Já jsem dával 17 a teď kdybych měnil kola jedině 18. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Lala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mam ET35 a sirku rafku 7,5" takze si myslim ze to bude v pohode akorat asi budu muset dat dozadu podlozky no uvidim az to bude na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Krejdy vyzerajú veľmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Myslím, že to vypadá dost dobře. Čeče tam už se ti žádná podložka nevejde, ET 35 je tak akorát. Jinak koukám, že jsi tam dal Bravuris II, taky jsem je koupil, tak jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ale zase je ten disk jenom 7,5" takze do zadu mozna neco prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ale jinak diky za pochvalu, jeste uvidime jak to bude vypadat na aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kola moc pěkná. Jen k tomu ET35 - včera jsem se bavil s borcem, co dělá v česaně na podvozkách a prý to pěkně zlikviduje ložiska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jurach: ten samej názor už jsem taky slyšel několikrát.Taky jsem o podložkách uvažoval ale nakonec zdravej rozum zvítězil. Krejdy: kola jsou naprosto špičkovy.Jsem z nich unešený Zajimalo by mě jak by to vypadalo na černé metalize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já nemluvil jen o podložkách, ale o samotném ET. Klasika pro OII je něco přes 50, ne? Superb měl myslím 37. Hodně služebních RS jezdí v zimě na kolech ze Superba. Vypadá to naprosto skvěle, kola lezou ven, ale ničí to ložiska - a prý celkem slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nevim no ja jsem mel driv P206 a kola s hodne mylym ET lezly z auta jeste vic nez ted z moji OII a nalezdil jsem s nima skoro 50 tis a zadny lozisko jsem nemenil. Myslim si ze OII je udelany o hodne lip nez francouzka 206. Takze se toho moc nebojim no a kdyz to odejde tak se to hold vymeni nemyslim si ze by to odchazelo kazdych 10000 km. Hold krasa neco stoji. Romario: Na cerny by vypadaly tak dobre me se cerny kola s lestenyma plochama libej na kazdy barve... Hold jsou cerny kola moderni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 On taky netvrdil, že to musí udělat u každého auta. Jen jsme řešili kola se Superba na OII a on říkal, že určitě nedoporučuje z dlouhodobějšího hlediska, že s tím mají špatné zkušenosti u ložisek. A vzhledem k tomu, kde dělá, tak mu věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.