Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Coz by asi bylo zatim nejidealnejsi reseni... :) Nez se unahlit pro nejaky drahy kola...ty cerny fatk strasne opticky zmensujou...na bilou bych je asi nedal. Spis bych volil nejaky sedivy odstin.

Vloženo (editace)
No právě :( zatím jsem na verzi, že to nechám na zenithech :kol-97:

No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ?

Editováno: , autor: Storm
Vloženo
No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ?

Šel bych, ale "nasrali" jste mě s těma 19"..momentálně nemám zbytečný (ale opravdu zbytečných) 50 tisíc na kola...

Vloženo

Tak se vyser na 19 a kup nějaké pořádné 18" a trochu to sniž k zemi. Pokud dobře vybereš, tak efekt pak bude podobný. Někteří lidi si třeba mysleli že mám 19", že prý na tom autě ty kola vypadají větší. ;)

Vloženo
Zrovna AEZ Ultra opticky zvětšujou, viď Storme. :D

Njn :D , Jenomže té bílé ty kola v tom základu moc nejdou. Takže by se musely stříknout tak aby na tom autě trošku vynikly, jenomže to Kyraso nechce. A jak říká Luke a já s ním souhlasím - na té bílé a bez nástřiku ty kola vypadají menší než ve skutečnosti jsou. :feve:

Vloženo

Pokud by byly stříklý s výraznější stříbrnou, tak potom asi jo. jinak už jsem psal Kyrasovi že bych to stříknul na bílo-černo. To by byl teprve masakr

Vloženo
mar1972: Ukaž fotky jak vypadají na autě...

Storm: těch kol je tolik, že se dají vybrat určitý a ve finále s něma už nic nedělat ;)

Ještě mi chybí gumy a počasí, mám je na léto. Pak dám fotky.

Vloženo
Kyraso : Njn, to máš pravdu, ale na druhou stranu ta originalita.... ;)

Originaly bych nebral už kvuli tomu že jen před našim barákem stojí tři oktávky stejné barvy( kapučino ) a jednastříbrná. kolikkrát uvažuju kde jsem parkoval.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...