Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a hlavně na tý bílý rázem vypadaj jako 17ky...

Jj, to souhlas. proto bych to barevně poladil a taky by to autko chtělo trochu k zemi ;)

• Autor

Až budu mít zbytečných 40 udic, tak to půjde asi dolů :D

Však jaro ja tu za 2 měsíce, takže jsem zvědavý co vymyslíš ;)

• Autor

No právě :( zatím jsem na verzi, že to nechám na zenithech :kol-97:

Coz by asi bylo zatim nejidealnejsi reseni... :) Nez se unahlit pro nejaky drahy kola...ty cerny fatk strasne opticky zmensujou...na bilou bych je asi nedal. Spis bych volil nejaky sedivy odstin.

No právě :( zatím jsem na verzi, že to nechám na zenithech :kol-97:

No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ?

Upraveno od Storm

• Autor
No to nemyslíš vážně - tolik inspirace a ty do ničeho nepůjdeš, jo ?

Šel bych, ale "nasrali" jste mě s těma 19"..momentálně nemám zbytečný (ale opravdu zbytečných) 50 tisíc na kola...

Tak se vyser na 19 a kup nějaké pořádné 18" a trochu to sniž k zemi. Pokud dobře vybereš, tak efekt pak bude podobný. Někteří lidi si třeba mysleli že mám 19", že prý na tom autě ty kola vypadají větší. ;)

Tak tak, moje řeč, už se těším na jaro a na 18" :)

Někteří lidi si třeba mysleli že mám 19", že prý na tom autě ty kola vypadají větší. ;)

ano, protože je třeba trefit design, kterej opticky zvětšuje

• Autor

jakej druh opticky tedy zvětšuje?

Obvykle ne moc strukturovaný ( mnohopaprskový ). Asi bych hledak mezi širšíma pětipaprskama. Však v jednoduchosti je krása :kol-48:

Zrovna AEZ Ultra opticky zvětšujou, viď Storme. :D

Zrovna AEZ Ultra opticky zvětšujou, viď Storme. :D

Njn :D , Jenomže té bílé ty kola v tom základu moc nejdou. Takže by se musely stříknout tak aby na tom autě trošku vynikly, jenomže to Kyraso nechce. A jak říká Luke a já s ním souhlasím - na té bílé a bez nástřiku ty kola vypadají menší než ve skutečnosti jsou. :feve:

to je pravda storm..ale ak je ten nastrek svetlejsi...nejaka siva farba...ako som dal prispevok predtym..tak myslim ze by opticky nezmensovalo :)

Pokud by byly stříklý s výraznější stříbrnou, tak potom asi jo. jinak už jsem psal Kyrasovi že bych to stříknul na bílo-černo. To by byl teprve masakr

Já jsem si minulý týden koupil tyhle v 17" ale měli je až do velikosti 20".post-23584-1232480925_thumb.jpg

Tyhle jsem chtěl koupit na Supa. V 18" by určitě taky nevypadaly špatně.....a jak se roztočí...tsssse :kol-48:

Nad takým štýlom som uvažoval aj pri 16", ale ma tu "presvedčili" že v tom rozmere by to neuklázalo, že v 16" jedine origo... ;)

• Autor

mar1972: Ukaž fotky jak vypadají na autě...

Storm: těch kol je tolik, že se dají vybrat určitý a ve finále s něma už nic nedělat ;)

mar1972: Ukaž fotky jak vypadají na autě...

Storm: těch kol je tolik, že se dají vybrat určitý a ve finále s něma už nic nedělat ;)

Ještě mi chybí gumy a počasí, mám je na léto. Pak dám fotky.

Kyraso : Njn, to máš pravdu, ale na druhou stranu ta originalita.... ;)

Kyraso : Njn, to máš pravdu, ale na druhou stranu ta originalita.... ;)

Originaly bych nebral už kvuli tomu že jen před našim barákem stojí tři oktávky stejné barvy( kapučino ) a jednastříbrná. kolikkrát uvažuju kde jsem parkoval.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.