Haja Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mě to dělá taky, někdy ABS svítí a pak zhasne.....kde najdu to čidlo abych ho mohl pročistit, podle diagnostiky je to čidlo vepředu u řidiče? Poradí mi někdo??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jestli je to vpředu u řidiče tak bude na levým předním kole - podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dnes tiez sa mi stalo ze pri parkovani na lade sa mi presmykovali kolesa a (cca pri 1100/otm)trochu som pridal na 2500/otm a potom za svietil ABS + prikalo rucna brzda a stale sa mi ako by presmykoval koleso az kym som nevycuval a potom dopredu som za parkoval.skusim zohnat notbook a dam na VAG!ale ako pozeram tu tak to bude asi cidlo ABS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) rano som nastartoval a stale svietil ABS,ale pri cca 30km/h ABS zhaslo ,teraz som isil na aute a uz nesvieti takze asi to bude OK no dufam ze uz to nebude robit Editováno: 19. Duben 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) este som to nedal na VAG,ale v moji pripade moze byt toto: 00290 0122 1311 Snímač otáček ZL - - mechanická závada/signál mimo toleranci/ /přerušení/zkrat na plus ABS Závada rozpoznávána při rychlosti >20km/h Editováno: 20. leden 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deff Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Všechny zdravím, mám takovej problém s kontrolkou ABS. Při vložení klíče do zapalování a otočení do polohy 1 se mi rozsvití kontrolky tak jak mají a také zhasnou,tak jak mají i ABS. Při otočení klíče do polohy 2(start motoru) se mi opět rozvítí kontrolka ABS jen na dobu max 1s. Zkoušel jsem na sněhu jestli ABS opravdu funguje a řekl bych, že ano(kopání do padálů jak pracuje ABS),ale neproblikává mi přitom kontrolka ABS. Na diagnostice žádné chyby nejsou. Děkuji za radu pro lamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Když je ABS v činnosti tak žádná kontrloka neproblikává. To probliknutí kontrolky po startu působuje pokles napětí při startování (málo nabitá nebo pomalu odcházející baterie,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Mal som podobny problem s ABS a bola to pvisunuta svorkovnica priamo s riadiacej jednotky ABS.Vystriekal som svorkovnicu nahodil a poriadne zaistlil!!!Niekdo to otfušoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deff Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Když je ABS v činnosti tak žádná kontrloka neproblikává.To probliknutí kontrolky po startu působuje pokles napětí při startování (málo nabitá nebo pomalu odcházející baterie,...) Díky za radu, s tím problikáváním při činnosti sem si myslel, že je to jak u ASR. Jinak to asi bude ta baterka, mrknu na to. Ješte jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaznik78 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Mě se ty kontrolky taky rosvítily ABS a cervena kontrolka brzd blika staloseto jak bylo lednu to náledí zhruba 1min se mi protáčely přední kola mírný kopeček cca 20m (Fábie 1,2 /2007), když jsem se vyškrábal na rovinu ta ABS nefungovalo brsdy OK, tak jsem vypnul zapalování počkal 10s a znova nastartoval a vše bez závad. Takže si myslím to že ABA se odpojilo protožě přední kola se točily rychleji než zadní. Nikde jsem se to ale nedočetl všude písou že je závada na brzdách a ihned jed do servisu. Je pravda že se mi kola v zimě protáčí ale né 1min jako ted v kopečku auta za mnou. ( když nemůžu nahoru tak jedu dolů) Provaznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Zdravím a prosím o radu... Před cca 14 dny jsem měnil přední tlumiče a cca 3 dny potom se mi rozsvítilo ABS a už nezhaslo. Nejdřív jsem si řikal, že jsem blbě zapojil, ale po kontrole jsem nenašel nic vypojené... Včera jsem jel do servisu aby to hodili na VAG a řekli které čidlo je špatné. Poněvadž měli čas až za 20 min, jel jsem ještě pryč a ejhle, po nastartování nic nesvítilo!!! Byl jsem samozřejmě rád, že jsem se zbavil závady a ušetřil kačky, ale dnes ráno kontrolka opět svítila. Přijel jsem do práce cca 3km a při další cestě na schůzku se po cestě z kopce opět zhasla. Předpokládám, že je špatný nějaký kontakt... Co ale nechápu, tak při průjezdem křižovatky, nebo brždění v zatáčče slyším jakésy zarochtání od motoru a občas kopance do pedálu jako by se ABS spínalo!!! I při rozjezdu jsem to zaznamenal, ale musel jsem mít rejd hodně vytočený... Může to být špatným kontaktem, nebo si dělá ABS co chce? Díky za rady a nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 tak třeba teď jsem u baráku dobržďoval naprosto z plynulé jízdy, žádný hamotění a až jsem skoro stál, tak abs zase zapracovalo. Slyšel jsem to zachrčení a kopance do pedálu. Proč to :-o??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasu54 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Dobrý den, potřeboval bych poradit, svítí kontrolka abs a červená kontrolka vedle bliká jak už bylo řečeno víše, vag hlásí: Adresa 01 -------------------------------------------------------Řídící jednotka: 038 906 012 HKomponent: G000SG 3315Kódování: 00002Opravna #: WSC 31480TMBHG41U422639190 SKZ7Z0A13555352 Nalezeny chyby:18062 - Vypiste prosim pameť zavad sdruzenych pristrojuP1654 - 35-10 - - - Sporadicky18057 - Pohon datove sbernice Chybi odezva rid.jednotky ABSP1649 - 35-10 - - - SporadickyReadiness: N/AAdresa 03 -------------------------------------------------------Řídící jednotka: 1C0 907 379 EKomponent: ESP FRONT MK60 0104Kódování: 0019458Opravna #: WSC 000122 Nalezeny chyby:00778 - Snimac uhlu rizeni (G85)004 - zadny signal/komunikace01314 - rid.jedn. motoru004 - zadny signal/komunikace Nevíte někde kde by mohla být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.