teo41 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Zdravim koupil jsem si fábii mám ji asi 5 dní je to model z roku dva tisíce a mám problémy se servořízením za studena prostě nefunguje jakmile se ohřeje stačí ji chcípnout a znova nastartovat a servo funguje nevíte někdo co by s ní mohlo bejt olej jsem kontroloval je ho tam dost předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Mimo jiné servo taky nefunguje pokud je nízký stav napětí v sítí tedy pokud bys měl příliš slabý akumulátor. Po nastartování se oživí aku, zvýší se napětí a servo po opětovném nasartování jede. Nemusí to být právě tato příčina, ale v kakém satvu máš akumulátor? Dívám se že se ptáš na Fabii odpověděl jsem ti na Fabii, ale dotaz jsi dal do sekce Octavia Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teo41 Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 fajn díky za radu už jsem dal baterii na nabíječku a podle ampermetru je slabá tak doufám že to bude tím a omlouvám se za ten omil nevšiml jsem si že jsem na octavii tak pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.