Mino9265 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Čavte..... Mám taký problém niekto mi hovoril, že ak máte v aute neonku a Vám svieti počas jazdy a vás zastavia policajti , že vám dajú pokutu ale ja mám diódy na stropnom svetle 2 zelené a svietia mi chcem ich vymeniť za červené..... ale to je jedno chcem sa Vás opýtať či mi môžu dať naši páni policajti pokutu?? diki PF 2009 ojro 4furt :smich: :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ty si svietis so stropnym svetlom pocas jazdy? naco je to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ty si svietis so stropnym svetlom pocas jazdy? naco je to dobre? NIeeeeeeee čosi ja som si tam dal diody 2 zelené ale dám červené ako to má SUP to Cat vision či ako sa to volá....... ale že či možem dostať pokutu za neonku keď by som mal zapnutú počas jazdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 podla mna blbost tema, nech ti taku hovadinu zdovodni ten co ti to nakukal. vsetko co mas zapojene v aute by malo byt schvalene, takze ak policajta vyzorom alebo spravanim naseries, tak ti pokutu da. pokutu za nieco namontovane v aute som nikdy nedostal. a to mam svetielok dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Mino stropnu lampicku nesmies mat zasvietenu !!! ak nebude svietit tak ze ked ta bude zastavovat policajt a ty budes cely osvetleny tak pokutu ti da ak nie tak nic ty nepovie .... ale nesmies byt v aute ˇˇ osvetlenyˇˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ďakujem Vám všetkým za odpovede už mi to je jasné "osvetlený" hehehe :smich: PF 2009 a veľa šťastných kilometrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.