petrstraz Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nevim jak je to mozne,aleposledni dva mrazive dny sem nemohlvubec radit-kvalt kterej sem vecer nechal-odstaveni vozu-tak ten tam zustal a jinej nesel,stal sem as15min pred barake s nastartovanym motorem nez to teplem povolilo.dojel sem s tim do servisu,kde nemeli cas a hlavne nechapali.za chvili pujdu zkusit jakej byl v noci mraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) -13 v noci, odstavka pres den, zarazeny kvalt a v pohode Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Miriablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 To je podivny, s timhle by problem byt nemel. Kdyz jsem byl ve Finsku, bylo -30°C a taky zadnej problem ani po tridenni odstavce. Napada me jen zatuhnuti tahel a pak spatnej olej v prevodovce, ale to by normalne delat nemelo, kazdopadne je neco spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Vyměň olej v převodovce, pravděpodobně tam máš med a ne olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 téma o řazení v interiéru....?Sice máme fofrklacek uvnitř,ale jádro pudla bude asi jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Napraveno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 v noc cca -13, -14 cez noc zaradene R je pravda ze paka isla trosku tuhsie ale nic nenormalne, radenie bez problemov, tak ako uz bolo napisane vymen olej ak mas auto viac ako 5 rokov alebo nabehane cez 100tkm tak smelo vymen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.