pevias Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 potřeboval bych poradit jak vymenit baterii u fabie 1.9 tdi. po odpojení kabelu jsem proste nezjistil ja ji dostat ven. dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 zepředu máš před plastovým krytem baterie železný držák baterie, který mušíš odšroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevias Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 před plastovym krytem až vespod byl jeden šroub 13ka. ten jsem odšrouboval a baterka pořad drži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Potiahni ju smerom ku svetlu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Výměna baterie = druhá maturita Nevíte někdo, jak se do auta lejou PHM? Vždycky se hrozně poleju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) SPEEDY_TDI Musíš mačkat rukojeť, až to máš zastrčený v nádrži a po dotankování odkapávat, jak tě učil tatínek Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 to vypovida o tve inteligenci, jestli sis nevsiml tak je tu novacek, takze auto ma chvilku nezna ho nechce nic znicit tak se radeji zepta!! Jak kdybys ty vsechno znal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Kutil_Tim: Neboj, všechno neznám, ale řešit banalitu, jako je výměna baterky, je přinejmenším úsměvná Tak jestli jsem se svým nejapným žertíkem někoho dotknul, tak se hluboce omlouvám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevias Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Potiahni ju smerom ku svetlu. ;) dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ;) Uz je vonku??? Nie je zac :) Ved od toho sme tu abi sme si radili a pomahali ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevias Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ;) Uz je vonku??? Nie je zac :) Ved od toho sme tu abi sme si radili a pomahali ;) opravdu jsem to delal poprve pred tim jsem mel jine znacky aut a s timto systemem jsem se nesetkal dekuji jeste jednou za pomoc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.