Leden 14, 200916 r Ano presne je to RV 98 a naftovy filtr sem menil ted Maximalne Pred 5tis km a palivovy hadicky myslis cely od nadze az dopredu?? Nebo jen ty v motorovym prostoru?? dikes
Leden 14, 200916 r Ja som musel pri vymene pal.filtra vymenit aj vsetky stahovacie pasky na hadickach-stale mi to chytalo vzduch.Lenze tebe to robi len ked stojis na kopci,takze neviem......Mozno by pomohla montaz spetneho ventilu.
Leden 14, 200916 r No ono to dela aji na rovince jsem ted zjistil ale nejvis tam hraje roli ta teplota motoru tj ze nastartuju studeny -10 a ujedu 2-3km a zastavim a necham stat tak 5-10 min a razem je z toho stara liazka
Leden 14, 200916 r Myslim, ze ti v palivovom potrubi(privodnom) vznika podtlak! 1. zaneseny saci kos v nadrzi. 2. upchane palivove potrubie. 3. nizka priepustnost pal.filtra. (aj ked je novy) Cez noc, ked auto stoji sa podtlak postupne zmensi pohybom nafty smerom k filtru a rano v pohode nastartujes. Ked prejdes kratky usek cesty pri startovani uz cerpadlo taha naftu z podtlaku(palivo nestiha pritekat) !!!!!!JE TO LEN MOJA UVAHA!
Únor 17, 200916 r No ono to dela aji na rovince jsem ted zjistil ale nejvis tam hraje roli ta teplota motoru tj ze nastartuju studeny -10 a ujedu 2-3km a zastavim a necham stat tak 5-10 min a razem je z toho stara liazka Zřejmě zanesený sací koš v nádrži. Na vývodech z nádrže lepe řečeno pod nimi jsou zpětné ventily a ty se také mohly zanést. Pak nafta přes ně může stéct zpět do nádrže. Vyšroubuj koš je i s plovákem a důkladně pročisti. Je pod zadním sedadlem vpravo pod tím malým krytem. Ty ventilky nejdou rozebrat, takže opatrně proplachovat profoukavat jemně drobným drátkem prošťouchávat. Jde to zdlouhavě, ale jde to. Jo a ty ventilky zavírají sací do nádrže a přepad ven z nádrže. Jo a v mrazu opatrně ta umělá hmota je křehká a vývody z dádrže se rády ulomí. Pak jedině koupit nový sací koš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.