vasek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Toto je můj první příspěvek, ale forum sleduji již asi 3 roky ,od doby co mám Octavii. Mám dotaz , kde se nachází pojistka žhavení u Octavie 1,9 TDI 66kW, r. 2001.Auto jsem koupil jako jeté z Francie. Tam , kde je pojistka udávaná, t, j. nad baterií v pojistkové skřínće na 1. pozici není,a je vidět že tam ani nikdy nebyla. Jsou zde až pojistky č. 2-5.Auto sice snad žhaví i když zimní starty nejsou nic moc, ale ta pojistka mne zajímá. Nenašel jsem jí ani u ostatních pojistek, ani u relé. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pojistka pro žhavení je na pozici 2 na pozici 1 je pojistka pro dohřev vody. Jestli ho nemáš tak tam nebude ani poistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pojistka pro žhavení je na pozici 2na pozici 1 je pojistka pro dohřev vody. Jestli ho nemáš tak tam nebude ani poistka. Díky. Dohřev vody nemám. Rozmístění pojistek jsem vyčetl v knize "Jak na to", kde je č. 1-žhavení 2.- řídící systém 3- ventilátor chladiče 2. rychlost 4.-interier 5. alternátor Tak to potom neodpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 podle schémat na 1,9TDi 2001 je to jak jsem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 v té knížce je chyba a je jich tam více, je to, jak píše Vaša 1 - výhřev chlad. kapaliny - TDI 2 - žhavení TDI nebo relé pal. čerpadla benzín 3 - II. rychlost ventilátorů - jen s klimatizací 4 - napájení vnitřního prostoru - relé a pojistky 5 - alternátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.