Publikováno Leden 4, 200916 r Ahoj, mám oktu TDi 2001 climatronic a VAG napisal chybu: 01274 servomotor pretlakove klapky (V71) Chtěl bych se zeptat o co se jedná, jak moc velký je problém to opravit a jestli to má velký vliv na funkci klimy...děkuji
Leden 4, 200916 r Měl jsem stejný problém. Je to snad jediné servo, které se dál poměrně snadno demontovat z boku pod kastlíkem. Já měl problém s kontakty, pomoci kterých se sleduje poloha klapky. Přitlačil jsem to k sobě a vše fachčí OK a bez závad. Nepomohlo by třeba základní nastavení?
Leden 5, 200916 r Ano, přes VAG. Klapky najedou do krajních poloh a systém si je zapamatuje. Upraveno Leden 5, 200916 r od nosal
Leden 14, 200916 r mel jsem kdysi neco podobneho.taky nejaka klapka.ale musela palubka ven i ten panel celej kolem climatronicu.strasny to bylo ta montaz.ale povedlo se.malo mista.vzadu uplne za climatronikem jsou ymslim dalsi 2 nebo 3 serva.a jedo z toho jsem menil.vic si nepamatuju
Leden 15, 200916 r tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry929009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry937125
Leden 23, 200916 r Autor Jak přesně udělat to základní nastavení ? se mi to nedaří přes vag v sekci klimatizace a pak dál ???
Leden 24, 200916 r Panstvo, klima mi fičí podstatně méně při normálním provozu (vzduch z venku) než u vnitřní cirkulace. Původně podezřelá klapka sání od motoru je vpoho - nevíte čím by to mohlo být ?.... než vyhledám diagnostiku. Upraveno Leden 24, 200916 r od Alibaba I
Leden 25, 200916 r Jak přesně udělat to základní nastavení ? se mi to nedaří přes vag v sekci klimatizace a pak dál ??? v sekci klimatizace zvolíš tlačítko základní nastavení a tam pak dáš 000 a spustíš - měl by jsi slyšet jak se jednotlivé klapky točí - pak zvolíš hotovo no a máš hotovo Upraveno Leden 25, 200916 r od Ignác
Leden 25, 200916 r Panstvo, klima mi fičí podstatně méně při normálním provozu (vzduch z venku) než u vnitřní cirkulace. Původně podezřelá klapka sání od motoru je vpoho - nevíte čím by to mohlo být ?.... než vyhledám diagnostiku. to je normální, když jde z venku, vzduch bere přes filtr, když zevnitř, tak se bere vzduch z podpalubky pro všechny případy si zkontroluj kabinový filtr, jak je na tom, třeba ho máš už zacpanej Upraveno Leden 25, 200916 r od rolbař
Leden 25, 200916 r Jo, díky za tip, tohle jsem už udělal. Měl jsem na mysli opravdu podstatný rozdíl - i proti dřívějšku (jako by jel ventilátor na polovinu). Měl jsem posledních pár týdnů i problém s odmlžováním zadýchaných skel, což ještě před měsícem nebylo. Kupříkladu i při delší jízdě se mi podaří udržet čisté jen přední okno a větší část řidiče a spolujezdce, od zadních dveří dál je mlha....Prostě to nefachčí jak dřív. No, ten pylák stejně vyměním.
Leden 25, 200916 r Autor v sekci klimatizace zvolíš tlačítko základní nastavení a tam pak dáš 000 a spustíš - měl by jsi slyšet jak se jednotlivé klapky točí - pak zvolíš hotovo no a máš hotovo zkusím, dám vědet
Září 4, 200916 r 4FA to je kod chybove hlasky,ktery mi zrejme nedovoli si uzivat vyhod klimatroniku behem leta.Nevite nekdo co s tim.Díky predem za pomoc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.