OrOrO Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Mám prosbu minulej týden jsem v EW ve slevách zakoupil rádio Alpine 9871R za cenu 2 299,- Kč což je cena celkem slušná (poslední kus - 1/2ceny oficiální) akorát ten k---t prodavač když mně ho balil tak někde prošustroval českej návod. Obracím se na Vás s prosbou zda nevíte jestli se dá někde stáhnout nebo ho někdo nevlastníte.Díky Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ahojda, tady sosneš anglický... http://safemanuals.com/user-guide-instruct...NE/CDE-9871R-_I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 5. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2009 BadyS díky anglicky mám,rádio už mám v autě ,ale moje znalost angličtiny není až na takové úrovni tak zkouším najít ještě tu češtinu. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.