pentadius Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Řidič autobusu dostal záchvat a upadl do bezvědomí, požár vznikl od zkratu na baterii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Jestli se nepletu, tak je to v tom lomu Novoměstské ulice v Řečkovicích - souběžná se Sportovní/Hradeckou (nevím, kde která končí a začíná), ale Pentadius napíše určitě přesněji nejspíš tady, ta velká šedivá střecha http://www.mapy.cz/#x=138097072@y=13299430...31077_147670913 Editováno: 5. leden 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No hlavně, že bez mrtvých. To se už i na 931 dělaj GO? Zatím snad jen motory, nebo už i kastle? Vždyť to je cca 8 let co jsme je v Praze dostávali jako funglovky a na GO chodili 731 cca 15 let staré. Jó kde jsou ty časy občas se mi po tomhle kolečku zasteskne, fakt mě to s tím autobusem bavilo. A tyhle záchvaty je to fakt hrůza a většinou to dopředu odhadnout nejde a když to nastane tak průser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 kde to je? Jak píše Rolbař, ulice Novoměstská před zastávkou Letovická směr Globus, ta budova je TOP MORAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No hlavně, že bez mrtvých. To se už i na 931 dělaj GO? Zatím snad jen motory, nebo už i kastle? Vždyť to je cca 8 let co jsme je v Praze dostávali jako funglovky a na GO chodili 731 cca 15 let staré. Jó kde jsou ty časy občas se mi po tomhle kolečku zasteskne, fakt mě to s tím autobusem bavilo.A tyhle záchvaty je to fakt hrůza a většinou to dopředu odhadnout nejde a když to nastane tak průser... Děláme na nich GO, u nás jich je už asi 12 ks. To, že se ti posteskne, úplně chápu, taky jezdím a je to super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jak píše Rolbař, ulice Novoměstská před zastávkou Letovická směr Globus, ta budova je TOP MORAVIA jj uz jsem doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pěkně to hořelo :-) a proč dopravní podnik nemá své vyprošťovací jeřáby apod. a využívá služeb hasičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 protoze byste delali uplny hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pentadius: Jak velkou frontu jsi stál na tu Tvoji R.Z. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Děláme na nich GO, u nás jich je už asi 12 ks. To, že se ti posteskne, úplně chápu, taky jezdím a je to super ! Když už se o tom tady tak bavíte, jak to vypaddá s 2333 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Když už se o tom tady tak bavíte, jak to vypaddá s 2333 ? Dle mého názoru je odhlášená a jde "do opravny magnetem" Říká Ti něco firma REMET, tak opraví každou káru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pentadius: jak velkou frontu jsi stál na tu Tvoji R.Z. ??? Žádnou, bylo to po domluvě, ale kamarád co má báwo 525 td, stál za mnou má 4B4 4405 Nee, vážně. u okýnka jsem ji fakt nedostal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pěkně to hořelo :-) a proč dopravní podnik nemá své vyprošťovací jeřáby apod. a využívá služeb hasičů? Ne nemáme a co já vím, tak se to táhlo Vaši 14-tunkou po vzájemné dohodě. Mj. jelikož mám kolegu dost aktivního "dobráka" vím jak jsou fajci nadržení na každej výjezd, vždyť k hořícímu odpadkáču jedou tři CAS-ky s jeřábem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 protoze byste delali uplny hovno blbečku Ne nemáme a co já vím, tak se to táhlo Vaši 14-tunkou po vzájemné dohodě.Mj. jelikož mám kolegu dost aktivního "dobráka" vím jak jsou fajci nadržení na každej výjezd, vždyť k hořícímu odpadkáču jedou tři CAS-ky s jeřábem Prosím tě, hlavně nesrovnávej dobráky a profíky prosím tě ... jen to néééééééééé Jen jsem se ptal proč nemáte vyprošťovací automobily, vždť MHD takovej malej stát ve státě jak říkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jen lezite u tyce a cekate az to zahouka , sjedete o patro niz, naskacete do tatrovek, ale dojedete stejne s krizkem po funuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to fire: a ty jsi ten dobrak??? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jen lezite u tyce a cekate az to zahouka , sjedete o patro niz, naskacete do tatrovek, ale dojedete stejne s krizkem po funuse TATRA nezná bratra, aneb na přechodu pro chodce, Tatra drtí důchodce to fire: a ty jsi ten dobrak??? lol dobrák, ale od kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Duchodce se vrti, jak ho tatra drti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Prosím tě, hlavně nesrovnávej dobráky a profíky prosím tě ... jen to néééééééééé Jen jsem se ptal proč nemáte vyprošťovací automobily, vždť MHD takovej malej stát ve státě jak říkáme Náhodou kolega je z SDH Komín Jinak my máme akorát tahací Máňu (Liaz 4x4), která byla předělaná ze sklopky, ale už má svoje za sebou. To ta bývalá T815 byla lepší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Aj u nás skončila jedna devina v šrote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tady je naše stávající Máňa: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 To je na tom ta 2333 tak špatně? A jaks to myslel že máňa to má za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 auta to pěkný jsou, ale čistě jen tažný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 To je na tom ta 2333 tak špatně? A jaks to myslel že máňa to má za sebou. Svoje nejlepší roky, jinak péče řidičů "střídajících se na Máně" je příkladná ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.