Jir-ka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zajímalo by mne, co dál když je serviska vyplněná celá. Samozřejmě v případě, že majitel má zájem o další dokumentování provozu vozidla. Např. serviska O2 má 12 stránek pro záznam a když vůz jede ve zkráceném intervalu na 15 tis. km, tak je plná ve 180ti tisících. Už to někdo řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 koupiš další a pokračuješ.Co bys chtěl jiného řešit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Takže pořídit duplikát. Taky mne to napadlo. Jenom nechápu, proč by ho měl člověk v tomto případě platit. Není to z důvodu např. ztráty servisky, ale proto, že výrobce vozu poskytuje nedostatečný rozsah této knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Ta nepořídíš Duplikát, ale pokračování .....v tý plný se zapíše...servis...že dál pokračuje nová serviska....a je to... Editováno: 7. leden 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ok. Mne se to netýká, auta měním dříve, ale měli jsme s jedním známým debatu na tohle téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 další výhoda prodlouženýho intervalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Taky mě to napadlo, ale tak daleko se díky intervalům asi vážně nedostanu a až budu mít auto pětileté, nejspíš do škoda jezdit nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.