Publikováno Leden 7, 200916 r Zajímalo by mne, co dál když je serviska vyplněná celá. Samozřejmě v případě, že majitel má zájem o další dokumentování provozu vozidla. Např. serviska O2 má 12 stránek pro záznam a když vůz jede ve zkráceném intervalu na 15 tis. km, tak je plná ve 180ti tisících. Už to někdo řešil?
Leden 7, 200916 r Autor Takže pořídit duplikát. Taky mne to napadlo. Jenom nechápu, proč by ho měl člověk v tomto případě platit. Není to z důvodu např. ztráty servisky, ale proto, že výrobce vozu poskytuje nedostatečný rozsah této knížky.
Leden 7, 200916 r Ta nepořídíš Duplikát, ale pokračování .....v tý plný se zapíše...servis...že dál pokračuje nová serviska....a je to... Upraveno Leden 7, 200916 r od Marek
Leden 7, 200916 r Autor Ok. Mne se to netýká, auta měním dříve, ale měli jsme s jedním známým debatu na tohle téma.
Leden 7, 200916 r Taky mě to napadlo, ale tak daleko se díky intervalům asi vážně nedostanu a až budu mít auto pětileté, nejspíš do škoda jezdit nebudu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.