RAdar tm01 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Ahoj vsichni.. prosím vás nemáte nekdo skusenosti s výmenou klasického stahovaní pťedních oken za elektrické.. Nikde se nemôžu dopatrat jak na to.. Diky Jeste jsem zapomel.. sehnal jsem koplet stahovacky s moturkama a original kabelaz do dveri... Editováno: 7. leden 2009, autor: RAdar tm01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak nahodit a zapojit tie el.okna. Kupil si aj tapacire??? Ked to chces mat jak origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ahoj vsichni.. prosím vás nemáte nekdo skusenosti s výmenou klasického stahovaní pťedních oken za elektrické.. Nikde se nemôžu dopatrat jak na to.. DikyJeste jsem zapomel.. sehnal jsem koplet stahovacky s moturkama a original kabelaz do dveri... Koupil semn komplet interier z RS.. nahodit a zapojit jsem si myslel taky ze to bude jen o tom.. ale asi neni.. nefunguje to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Koupil semn komplet interier z RS.. nahodit a zapojit jsem si myslel taky ze to bude jen o tom.. ale asi neni.. nefunguje to.. A NAKODOVAT TO TREBA Napis SZ VASOVI,COSBYMU,ROLBAROVI, Nech sa na to pozru. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 A NAKODOVAT TO TREBA Napis SZ VASOVI,COSBYMU,ROLBAROVI, Nech sa na to pozru. :) O.k.. díky... nevím jestli k tomu nebude tťeba i ta komfortní jednotka a to by znamenalo dalši kabeláž atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 O.k.. díky... nevím jestli k tomu nebude tťeba i ta komfortní jednotka a to by znamenalo dalši kabeláž atd.. TREBA,TREBA. ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 TREBA,TREBA. ;) ;) ak mas bez el okine tak je dost mozené ze mas len jednotku centrálu cize komfotrku budes muset meni. Ja tiez mam dlhé mesiace uz veci na elektriku pokupene a nakonec som zistil ze mi nepasuje komfotrna jednotak lebo je 2,5 gen a ja mam auto 3 gen cize potrebujem inu komfotku tak predpokladam ze aj ty budes muset meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.