Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim...pani mam taky problem , vymenil som autoradio zapojil konektori do noveho vsetko pasovalo radio hraje ale ked ho zapnem pri jazde tak auto zacne trhat a dusit sa ....zeby bol nejako zapojeny na predosle imobilizer a teraz to blbne ? :help:

Vloženo

tak som to skusil ako ste mi radili a odcvakol som ten drot a je to to iste dokonca ked to neroby problem pri zapnuti tak to zas roby pri vypnuti radia...pomoze len vypnutie zapalovania a zapnutie...prikladam foto

post-28413-1231642448_thumb.jpg

Vloženo
tak som to skusil ako ste mi radili a odcvakol som ten drot a je to to iste dokonca ked to neroby problem pri zapnuti tak to zas roby pri vypnuti radia...pomoze len vypnutie zapalovania a zapnutie...prikladam foto

Mas tam niak moc kablou na CIERNOM KONEKTORE co ide do radia.

4PIN Staly prud+ , 7PIN Spinany zdroj napajania, 8PIN kostra-, :) :) :)

Vloženo

To prochy: kabelu tam je akorat... 1-GALA, 3-K linka, 4-12V od spínačky, 5-12V stále, 6-osvětlení, 7-12V stále, 8- zem.

To Peteri: dělá ti to i při odpojeném rádiu? PS: co je to za rádio?

Vloženo
To prochy: kabelu tam je akorat... 1-GALA, 3-K linka, 4-12V od spínačky, 5-12V stále, 6-osvětlení, 7-12V stále, 8- zem.

To Peteri: dělá ti to i při odpojeném rádiu? PS: co je to za rádio?

Ale ved mu nejde dobre AUTO!!! A NEMA tam ORIGO RADIO SKODA. Treba zapojit len PINY 4,7,8, :) 5 PIN JE FANTOMOVE NAPAJANIE. ;) ;) :)

Vloženo

tak este raz ozrejmim ...ak radio nezapnem auto ide dobre ,ale ak ho zapnem zacne trhat a dusit motor...niekedy sa stane ze auto ide aj pri zapnutom radiu ale zas ked ho vypnem za jazdy tak to zacne robyt....takze pomoze len vypnut riadenie a nastartovat znova...teraz pocuvam hudbu ked sa odstavim na krajnicu pri vypnutom aute :smich: utoradio http://www.pixmania.sk/sk/sk/736022/art/bl...t.html?form=24# bojim sa poodstrihovat dalsie kable co ak ich tam potrebujem a vytiahnut nejdu

Vloženo

Blaupunkt mám aj ja tiež mi robil problémy ked som mal neorigo počítač nešlo mi zobrazovanie rychlosti na tom PC tak som ustrihol ten signál rýchlosti a bol pokoj. Ten Blaupunkt to má asi nejak inak zapojené a z rádia idú nejaké rušivé signály do palubnej siete.Musel som tiež prehodiť piny v zasuvke lebo sa to nejak blbo vypínalo.Teraz OK.Mal som ho aj v záručnej opravé lebo bola utrhnutá kostra v rádii.

Tie piny vytiahnuť idú len sa s tým musíš pohrať.Muíš tam strčiť niečo tenké napr. zicherku.alebo kancelársku spinku a zatlačiť na zaisťovací jazýček pinu.Blokadu myslím ISO konektor nemá.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...