Přejít na obsah

vule v tlumici

stano72

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mam dotaz na zjistenou vuli v tlumici. Zacala mi bouchat predni naprava, a tak jsem vymenil postupne gumy v ramenech, kulak i gumy ve stabilizatoru i s kostma. Bouchani prestalo, ale kdyz jsem mel pravou stranu zvedlou na heveru, vzal jsem za kolo a zjistil, ze ma vuli (cca asi 2cm) smerem nahoru. Nevim jestli je to nekde nahore v ulozeni tlumice. Ze by lozisko? Ma nekdo zkusenost s timto problemem. Na leve strane je to v poradku. Jinak najeto asi 115 tis. OCTAVIA kombi 1.8 20V. Tlumice puvodni a jinak se zdaji OK, ale na testu jsem nebyl. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ci je ta vôla problem, ale tlmice po 112tis.by asi mali zaujimavi graf priebehu cinnosti z test.stolice.(foter ma golf 2 a tam su tlmice po zdvihnuti auta v hornom ulozeni uplne volne-mam pocit ,ze je to uz konstrukcne dane.Vôla horn.ulozenia sa automaticky vymedzuje vlastnou vahou vozidla.)

Odkaz ke komentáři

mám takýto istý problém a tlmiče mám cca 2 mesiace a na obidvoch stranách počas jazdy počuť búchanie a tiež pri státi ke´d trochu potlačím predok smerom dolu . Vôľa je na obidvoch stranách a tiež ju cítiť ke´d chytím hornú časť tlmiča. nevie niekto poradiť kde je príčina? Tlmiče sú olejové. Dík

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...