stano72 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ahoj, mam dotaz na zjistenou vuli v tlumici. Zacala mi bouchat predni naprava, a tak jsem vymenil postupne gumy v ramenech, kulak i gumy ve stabilizatoru i s kostma. Bouchani prestalo, ale kdyz jsem mel pravou stranu zvedlou na heveru, vzal jsem za kolo a zjistil, ze ma vuli (cca asi 2cm) smerem nahoru. Nevim jestli je to nekde nahore v ulozeni tlumice. Ze by lozisko? Ma nekdo zkusenost s timto problemem. Na leve strane je to v poradku. Jinak najeto asi 115 tis. OCTAVIA kombi 1.8 20V. Tlumice puvodni a jinak se zdaji OK, ale na testu jsem nebyl. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Neviem ci je ta vôla problem, ale tlmice po 112tis.by asi mali zaujimavi graf priebehu cinnosti z test.stolice.(foter ma golf 2 a tam su tlmice po zdvihnuti auta v hornom ulozeni uplne volne-mam pocit ,ze je to uz konstrukcne dane.Vôla horn.ulozenia sa automaticky vymedzuje vlastnou vahou vozidla.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stano72 Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Takze jsem byl na testu tlumicu. Tlumice jsou po 115. tisicich (dle tachometru, dovoz z D) v poradku, viz. obrazek. Kdyz jsem se ptal servisaka, co mi delal ten test, tak pry je v pytli horni ulozeni. Tudiz na to mrknu a uvidim. Jinak diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 mám takýto istý problém a tlmiče mám cca 2 mesiace a na obidvoch stranách počas jazdy počuť búchanie a tiež pri státi ke´d trochu potlačím predok smerom dolu . Vôľa je na obidvoch stranách a tiež ju cítiť ke´d chytím hornú časť tlmiča. nevie niekto poradiť kde je príčina? Tlmiče sú olejové. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Pokial tam mas nove tlmice, mohlo sa stat, ze ten kto ich menil nenahodil spravne cast horneho ulozenia(bud nieco vynechal, alebo nieco zabudol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 menil som ich sám a nič sa mi nezvýšilo. Búchať začali asi po mesiaci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.