johnxx Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jedu si z prace dom a pred domem parkuju, davam zpatecku, nejde mi tam dat, zkousim jednicku, taky nejde, pak jsem ji tam nasilim nacpal. Chcipl jsem motor, znovu nastartoval, porad to same, nejdou řadit kvalty. Jinak auto bylo pred 2 tydny v servise, nova spojka, tak nevim, pomozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jedu si z prace dom a pred domem parkuju, davam zpatecku, nejde mi tam dat, zkousim jednicku, taky nejde, pak jsem ji tam nasilim nacpal. Chcipl jsem motor, znovu nastartoval, porad to same, nejdou řadit kvalty.Jinak auto bylo pred 2 tydny v servise, nova spojka, tak nevim, pomozte. se vrat do servisu kde to dělali ... at ti poradí tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 To uz mam domluveny, jen to auto tam dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hoj no měl jsem podobný problém a jednoduše mi odešel setvák ,ale to asi nebude tvůj případ já mám 1,tdi a tam ty setrváky dost odchází když je auto chiplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Setrvak me menil kdyz delal spojku, jinak auto uz je v servise a po vyzkouseni par veci to udajne vypada na hlavni brzdovy valec, tak uvidime jestli to bude pravda a auto zase pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Setrvak me menil kdyz delal spojku, jinak auto uz je v servise a po vyzkouseni par veci to udajne vypada na hlavni brzdovy valec, tak uvidime jestli to bude pravda a auto zase pojede. No neviem nie som odborník na hydrauliku, ale nemyslim že "hlavný brzdový valec" bude mať niečo spoločné s hydraulickým okruhom spojky,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak auto doma, pojizdne, opravene. Byl problem v hlavnim brzdovem valci, nebo presne ve spojkovem valci, vymenen a razeni OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak auto doma, pojizdne, opravene.Byl problem v hlavnim brzdovem valci, nebo presne ve spojkovem valci, vymenen a razeni OK. no brzdový a spojkový valec su dve rozdielne veci, ale už sa rozumieme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec1999 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Dobrý večer dnes ráno jsem nastartoval auto...a zjistil jsem že mám Mekku spojku a nefunguje prosím o nejakú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.