PES Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zkusim se vratit k puvodnimu tematu. V nejmenovanem autorizovanem servisu v Olomouci (kde vas nechaji stat po dobu opravy u auta a nevadi jim to, naopak se vas pri prejimce auta zeptaji, jestli si u toho chcete primo pockat): Auto: Octa Combi, Tdi, 81kW, r.v.2004. Vymena oleje, prace - 220 Kc. Olej Helix diesel ultra 5w-30 - 2013 Kc. Filtr za 250 Kc. Ceny bez DPH, delano minuly tyden. Brzdova kapalina - 214 Kc. Vymena brzdovky, prace - 210 kc. Delano pred rokem. Rozvody: sada - 6620 Kc, vodni cerpadlo - 1900 Kc. Vymena rozvodu, prace - cca 1700 Kc. Delane v srpnu 2008. Na fakture mam napsano neco jako 5% sleva, tezko rict za co jsem si ji zaslouzil :-) Ceny jsou BEZ DPH, tak si to dopocitejte :-) Za sebe rikam, ze radsi autorizovanej servis, pokud mate s nejakym dobrou zkusenost. Ja k temhle jezdim uz roky a vzdycky mi vysli vstric. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka L. Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 to je pravda, ikdyž si přineseš olej svůj, tak nevíš, že ho tam nalijí A co by tam asi tak měli nalejt? Myslíš, že veškerý personál ve Škoda servisech touží po nějakým doneseným oleji? Tyto úvahy mě vždy dojmou Ale teď vážně. NIKDO s personálu nemá jediný důvod dávat zákazníkovi jiný olej než ten, který požaduje nebo je předepsán výrobcem. ( např pro QG1 ) Pokud chce technik, mechanik adt. olej do svého auta, tak ho má. A rozhodně to není na úkor zákazníka. Ještě k prvotnímu dotazu. filtr olejový 074115562A 267,- brzdovka B 000750M2 133,- vzduchový filt 1J0129620 540,- ( dejte repliku - odnese to váha vzduchu cca3000,- ) Olej - dle výběru, pokud je to vůz s prodl. intervalem QG1 je nutné použít olej splňující normu 507.00 nebo alespoň 506.01 což může být např SHELL Helix Ultra VX 5W-30 za 735,- nebo Mogul Extreme LF 0W-30 za 450,- Náplň v OCT I. 1,9 je 4,5 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.